torstai 21. syyskuuta 2023

Matkamuistot pulloon DIY

 


Lupasin hiljattain laittaa pienen matkustukseen liittyvän DIY- vinkin ja tässä sitä nyt tulisi. 

Itse olen bongannut kyseisen vinkin  useita vuosia sitten jo lopettaneesta blogista, mutta kiitos kuuluu siis sinne edelleen tästä mukavasta ideasta! :) 

Tosiaan, ihastuin itse tähän ideaan jo useampi vuosi sitten, mutta hivenen se on päässyt tässä matkan varrella unohtumaan ja sattuneesta syystä kun matkustamisessa oli taukoa myös, niin teki sekin osansa.

Nyt kuitenkin tuossa elokuussa idea putkahti mieleen kun Köpiksen reissu oli kiikarissa ja aloin samalla miettiä, että miksipä tätä ideaa ei voisi ihan täällä koto Suomessakin toteuttaa, kun kuitenkin aika paljon tulee eri paikoissa käytyä ( tärkeinäkin ) hetkinä joista ei olisi lainkaan hassumpi olla pieni muisto. 

Joten tuumasta toimeen. MATKAMUISTOT PULLOISSA

Mitä tarvitset: 

Itse olen ostanut Granitista pieniä (lasi) pulloja, ja Dymo kirjoitin löytyy jo ennestään. 

Mitäs sitten:

Kun lähdet reissuun, sujauta pullo matkalaukkuun mukaan ( toki voit täyttää vasta kotonakin! ) ja kerää rannalta tai haluamaltasi paikalta vaikkapa hiekkaa tai kiviä pulloon mukaan. Pullon kylkeen vaan teksti mistä on kerätty ja näin jää reissusta pieni mukava muisto ja ovatpa nämä pullot ihan sympaattisiakin. Itse laitoin pullot nyt työhuoneen hyllykölle, ja ne ovat kuin tehdyt siihen. Siinä ne kivasti muistuttaa tärkeistä ja mukavista hetkistä :) 

Jos nyt ei muutenkin Köpiksen reissun jälkeen matkakuume puraissut taas ihan kunnolla, niin kun näitä pulloja katselee, niin tuo sekin oman osansa kuumeeseen lisää ja alkaa helposti miettiä rivistön kasvua..,

Teimme eräs loppukesän päivä ihanan retken Meikon ulkoilu alueelle ( voin muuten suositella paikkaa! ) ja päivässä oli jotakin erilaista ja tärkeää. Tästä päivästä nappasin myös pienen muiston viime hetkellä, ja tästä sitten lähti koto Suomen osalta keräily. Siellä ne nyt ovat sulassa sovussa. 

Onko sinulla jokin erityinen tapa matkamuistojen osalta?

4 kommenttia:

 1. Ompa ihana idea! Simpukankuoria ja kiviä on tullut joskus kerättyä Välimeren rannoilta, mutta perinteeksi on muodostunut ostaa magneetti turistikrääsäkaupasta. Valikoin tarkasti haluamani yksilön, halusin esimerkiksi marmorisen Italiasta ja Guinness-teemaisen Dublinista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Ihana kuulla! :) Tähän tosiaan ihastuin itse niin monta vuotta sitten, ja haave on tätä kasvattaa :) Tuo magnetti idea on myös todella loistava ja olen tälläisestä kuullut aikaisemminkin! Siinä tulee hieno kokoelma myös :)

   Poista
 2. Hei, ihmettelen edelleen miksi en pääse ig tilillesi. Pyydetty lukee niin kuin on lukenut jo kuukausia. Olisi kiva seurata tiliäsi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Piitu! :) Taisin viimeksikin laittaa, että laitatko s.postia minulle millä nimimerkillä haluat seurata niin hyväksyn sitten pyyntösi? :)

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...