lauantai 27. huhtikuuta 2024

Hyvää viikonloppua! + arvonnan voittaja

 


Onko siellä ruudun toisella puolella selvitty viikolla tulleesta taka-talvesta? Olipahan melkoinen sää, ja moni onkin päivitellyt että taisi olla koko talven huonoin sää tuolloin tiistaina ja kyllä tuohon yhdyn itsekin täysin! Olipahan melkoinen työ saada auto esiin lumen alta ja voi sitä ihmeellistä jäätä auton pinnassa! 

No mutta, niin tai näin, niin joka kevät se takatalvi iskee kuten olen aikaisemminkin kirjoittanut ja jospa nyt sitten kuitenkin ollaan voiton puolella. 

Kevät on muuten antanut ihania merkkejään, ja kauppoihin on ilmestyneet pionit! Tästä taisinkin kirjoitella jo tuossa aikaisemmin. Wolttasin viime viikonloppuna jälleen aivan hurmaavan kimpun Ihana Kukkanen kukkakaupasta ja tämä kimppu on kyllä tuonut niin valtavasti iloa. :) Kimppu on vilahdellut instagramin puolella kuvissa ja tätäkin kautta vielä lämmin kiitos kakista ihanista viesteistä tähän liittyen! Tämä on ilahduttanut selvästi siis montaa muutakin :) 

Pioni alkoi menemään huonoksi, mutta muu kimppu on täydessä loisteessa edelleen. Ostin kauppareissulta leikko hortensian ( myös kevään ihana merkki! ) ja vaihdoin hortensian pionin tilalle. Aika jeppis niinkin! 

Täällä olisi tänään aamuvuoro ja sitten edessä pari vapaapäivää. Josko nyt saisi laitettua jo talvitamineet varastoon ja siivottua terassia sekä parveketta paremmin. Kevään ensimmäinen pyöräreissu myös kovasti houkuttaa, joten paljon suunnitelmia viikonlopulle :) Lisäksi odotan yhteistä aamiaishetkeä huomiselle, viime viikot on menty niin ristiin että moneen viikkoon ei ole ehditty viettää yhteistä viikonloppua edes sen aamiaishetken verran.  

Millä mielellä siellä ollaan kevään suhteen? :) 

Sitten tähän loppuun vielä l ä m m i n kiitos kaikille arvontaan osallistuneille! <3 Oli ihana kuulla, että monelle  Kaunist oli uusi tuttavuus mutta kuinka se ihastutti monia. Näitä yrityksiä on niin ilo tuoda esille :) 

Arvonta on nyt suoritettu ja voittajaksi nousi kaikista arvoista blogissa kirjoittanut: SA! Onnittelut :) Laitathan yhteystietoja niin ilmoittelen ne eteenpäin! 

Kiitos paljon myös Kaunist Annalle tästä arvonnasta! <3


Nyt toivottelen kaunista viikonloppua kaikille! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...