lauantai 13. huhtikuuta 2024

( Lähes ) heräteostos

 


Olen hetken jos toisenkin miettinyt maljakko kokoelmaan uutta yksilöä. Nimittäin paperipussin mallista maljakkoa. 

Tämä on ehkä kuitenkin ollut sellainen ei niin kärjessä oleva haave // toive, mutta kuitenkin listalla kiikkunut ( ja p y s y n y t! ) ja ihailen aina kuvia kun tulee vastaan jossa kukat ovat paperipussi maljakossa. 

Ihan jos tarkkoja ollaan niin haave on ollut Tapio Wirkkalan suunnittelemaan paperipussi maljakkoon, voit kurkata vaikkapa tästä mitä tarkoitan. Väreinä kelpaisi ruskea tai valkoinen kumpikin oivasti! Pari viikkoa sitten olin ostamassa vanhoilla kotikulmilla lemppari kukkakaupasta ( siellä suunnalla ) äidille synttärikukkia ja siinä jonottaessa silmiin osui tuo valkoinen maljakko. Maljakkoa oli pakko siinä jonossa ollessa ihailla ja kun vielä näin hinnankin, niin empä miettinyt sitten sen enempää maljakon ostoa vaan se lähti täten puolittain siis heräteostoksena mukaan. 

Ajattelin että tämä voi nyt olla "harjoitus versio" ja katson kuinka paljon se nyt tulee käyttöön ja tykkäänkö siitä oikeasti kuinka paljon. Että josko sitten joskus vaikka satsaisi tuohon mikä ihan oikeasti haaveissa ollut. 

Koska on pakko myöntää, että välillä sitä tekee hutiostoja. Nykyään onneksi harvemmin, koska montaa asiaa tulee kyllä mietittyä tarkemmin ennen ostopäätöstä. Maljakossa on nyt ihastuttanut varmasti jo aikalailla kevään viimeisiä leinikkejä, ja ne kyllä olivat kaikessa rentoudessaan aivan super ihanat tuossa. Ei liikaa eikä liian vähääkään. Tähän väliin on myös sanottava, että voi kumpa näiden aika olisi hieman pidempi, kuuluvat kyllä niin ehdottomiin lemppareihin! :) 

Eilen kaupassa poiketessa näin muuten Cittarissa kevään ensimmäiset pionit! Nyt jo! Tuntuu, että niidenkin aika aikaistuu vuosi vuodelta, kuten monen muunkin sesonki jutun kohdalla käy. 

Itsellä kyllä tuli jokin pieni pioni ähky viime kesänä tms. samanlainen kun tulppaanien kanssa on käynyt, joten katsotaan palaako pioni ihastus kuinka pian takaisin. Yksittäisenä ihastuksena kimpussa kyllä pidän kovasti, mutta pelkästään ehkä ottaa nyt hieman aikaa. 

Tänään vielä aamuvuoro ja sitten olisi viikon työt tehty ja pari vapaata edessä. Voi jospa olisi aurinkoista, niin taidan aloitella vielä paremmin terassin ja parvekkeen siivousta ja pari DIY- juttuakin odottelisi tekijäänsä. 


P.S. Kuvissa vilahtaa myös hieman makkarin uutta ilmettä, tästä lisää myöhemmin! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...