lauantai 6. huhtikuuta 2024

Pääsiäisen kuulumisia

 Huhhuh mikä myräkkä eilen olikaan! Ainakin täällä Etelä- Suomessa pöllysi ja myrskysi niin kovaa. Ehdin aamulla onneksi tehdä hyvän ulkoilun  ( joo toki jo aika tuulessa! ) ja sen jälkeen pelastin aurinkokenno palloja pihasta vielä terassin puolelle kun yksi oli jo omille teilleen tuulen mukana lähtenyt! Loppu päivä oli parempi pysytellä sisätiloissa tyytyväisenä :) 

Palaan vielä tänne blogin puolelle hieman pääsiäis kuulumisilla. Viikko on ollut melko kiireinen pääsiäis vapaiden jälkeen ja vihdoin ehdin istahtamaan koneelle kirjoittelemaan kuulumisia. Pääsiäisen aika meillä tosiaan alkoi hieman jännityksen kera ja instassa kirjoittelinkin aiheesta jo storiesin puolella. 

Toinen karvatassuista alkoi viime viikon alussa käymään hiekkalaatikolla kovin usein ( jopa useamman kerran tunnissa! ). Kuitenkaan mitään muuta oiretta ei näkynyt olevan ja neiti oli ihana pirteä itsensä ja kaikin puolin kunnossa. Kyselin sitten hieman jo alustavaa apua eläinlääkäristä kuitenkin, koska asia luonnollisesti vaivasi mielessä. 

Päätettiin sitten ennen pyhiä vielä torstaina käyttää neiti lääkärissä. Hyvää hoitoa hän saikin ja neiti tutkittiin hyvin. Pohjalla oleva munuais sairaus toki huoletti mieltä lisää, että oliko tällä jokin vaikutus asiaan. 

Lopulta tutkimusten jälkeen päädyttiin vaihtamaan munuais ruokavalio ( ainakin kokeeksi ) virtsatie ystävälliseen ruokavalioon, koska rakossa oli tummentumaa. Tällä kokeillaan josko asia lähtisi korjaantumaan. 

Lääkärissä käynnin jälkeen vointi alkoi normalisoitua ( se laatikolla käynti ) mutta käänne tuli vielä lauantai aamuna jolloin näimme pitkän langan siivotessa laatikkoa. Sen jälkeen laatikolla käynti normilisoitui täysin ( kopkopkop ) eli kyse oli ehkä kuitenkin tuosta piilossa olleesta langasta joka ei missään kuvissa kuitenkaan näkynyt. 

Enpä tiedä mistä neiti oli langan saanut syödyksi, olen nimittäin kyllä äärimmäisen tarkka ettei mitään tälläistä pääsisi tapahtumaan. Mutta kyllähän nuo eläimet keksii!  

Eli loppu hyvin, kaikki hyvin ja loppu pääsiäisen saimme viettää yhdessä  rauhaksiin kotona ja ulkoillen. Ehdimme myös tehdä vanhoille kotikulmille todella ihanan reissun. Pääsiäisen yhteisiin tärkeisiin hetkiin olin varannut todella maistuvan  gluteenittoman mango juustokakun sekä miehelle suklaa-vadelma leivoksia PH 7 - konditoriosta

Hiukan sattumalta löysin kyseisen konditorion myymälän ( Tuusulasta )  viime vuoden loppuvuodesta ja kävinkin sieltä hakemassa miehelle gluteenittomia tuotteita, koska heillä on aivan loistava valikoima niitä. Kyseinen paikka jäi mieleeni ja ajattelinkin että on aivan loistava hakea tuolta pääsiäiseksi nyt isommalle porukalle herkkuja! 

Kakku oli todella pehmeää eikä liian makeaa. Juuri täydellinen! Suklaa - vadelma leivokset testattiin jo alkuvuodesta ja ne maistuu hyvin jopa miehelle vaikka hän ei niin paljon makean perään olekaan. 

Palvelu on aina todella ystävällistä myymälässä käydessä, joten suosittelen lämpimästi. 


Nyt toivottelen mukavaa viikonloppua kaikille! <3


Tuotteista saatu alennusta näkyvyyttä vastaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...