maanantai 5. marraskuuta 2012

Tähtilamppu & yllätys

Maanantai aamu valkenee marraskuisen harmaana, pitkä viikko, 7päivää työtä on takana. Nyt on aika vapailla! Viikolle on luvassa kaikkea mukavaa touhua ja menoa, ja Joulukin on taas viikon lähempänä, se onkin suuren suuri ilon aihe. Mieli tekee kovasti jo edes vähän alkaa laittamaan joulua esille.. ..  ;-)

Viime viikolla aamulehteä lukiessa oikein silmät aukesi kun katsoin Class Ohlsonin mainosta, ihana ihana jalallinen tähti lamppu, vain 9,95€ sekä kaupan päälle lampun varjostin minkä voi vaihtaa joulun jälkeen tähden tilalle. Siis.. .. töistä suoraa Clasulle :-) Tuollaista juuri olen etsinyt, jalallista tähteä. Nyt kyllä ikkunaankin haluttaa samanmoinen, saapi nähdä tuleeko sellainenkin. Tähtiä kun on muutenkin Vantaan kotona paljon niin ajattelin että kyllä nyt voi jo tähdenkin asennella sitten. Ja niin se tänä aamuna löysi paikkansa. Ihana tähti saa nyt valaista pimeitä iltoja! :-)




Oikein odotan iltaa että tämä ihanuus valaisee olohuonetta <3 Nyt kaikki tähti fanit vaan Class Ohlsonille hakemaan tämä ihanuus :-)

Oletteko jo huomanneet blogin sivussa ihanan linkin sisustusliikkeeseen? Aivan ihana ilo itselle viime viikolla oli kun sain sähköpostista lukea että Ihana Ihana Country Annie sisustusliike tuli Blogi yhteistyö kumppaniksi Kahden kerrostalon asukeille :-) Oli iso piristys <3 Ennen joulua laitamme siis vielä arvonnan pystyyn :-)

Näillä terveisillä lähdetään tähän marraskuiseen alkuviikkoon! :-)

12 kommenttia:

  1. Tuo tähti on niin kauniin näköinen ja varmasti antaa ihanan valon tuolta läpi. Itselläni viime joulusta on ikkuna versio, mutta tuo kyllä on viehättävän näköinen:) Täytyykin hakea, makuuhuoneessa on juuri sopiva paikka tuolle:) Mukavaa vapaata sinulle!:) Toivoo Miia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :-) Itsekin pidän niin kovasti, se on niiiiin ihana :-)

      Poista
  2. Onko tuo semmonen isompi lattiamalli? :) hyvältä näyttää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on Clasulta ostettu ja on pöytä malli, mutta IKEA:ssa ainakin on mielestäni lattia mallia :-) Se olisi kanssa IHANA :-)

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Kieltämättä, sieltä on nyt löytynyt jos sun mitä mukavaa, en ole ennen ajatellut että kaikkea kivaa siellä on :-)

      Poista
  4. Onpas ihana tähtivalo<3 Saitpa ihanan yhteistyökumppanin, arvontaa odotellessa!!!

    Oikein mukavaa vapaata, nautihan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kauniisti koristaa hyllyn päällä :-) Iltaa odottaen :-) Kiitos, olen itsekin aivan super iloinen tuosta yhteistyökumppanista :-) Ja kiitos, kyllä vapaalla kelpaa :-)

      Poista
  5. Onnittelut yhteistyökumppanista!
    Rentouttavia vapaita ♥

    VastaaPoista
  6. Kaunis tähtilamppu, mutta mä löysin jo haluamani. Citymarketissa oli myös tuollainen pöytämallinen, mutta etsin nimenomaan tähteä ikkunaan. :)

    VastaaPoista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...