sunnuntai 25. elokuuta 2013

Pauli valot paikallaan

Nyt on se aika vuodesta kun on alettu kaivamaan varastoista valoja esiin, illat ovat jo pimeitä ja on mukava laittaa kotiin iltaisin tunnelmaa, kynttilöiden lisäksi toki. 

Suositut pauli valot ovat olleet keväästä asti varastossa mutta nyt oli aika kaivaa ne ihanuudet esiin. Tykkään kyllä aivan hurjasti nuista ihanista pallo valoista, parhain valosarja ikinä! :-) 

Samaan olohuoneen nurkkaan en nyt syksyksi niitä kumminkaan halunnut. Makuuhuoneen rauhalliseen väri maailmaan ei myöskään nyt oikein istunut. Laitoin ensin valkoiseen vanhaan puulaatikkoon ja aika hauskat olivat siinä mutta ei kumminkaan se mitä hain ;-) Kunnes....





Sain idean laittaa pallovalot isoon lasimaljaan. No mutta, tarpeeksi isoa ei löytynyt ja mielessäni oli pitkä ja kapea malja jonka voisi laittaa lattialle. Siitä paikalta sitten lähdin sitä etsimään. Plantagenissa olen usein sellaisia ihastellut mutta eipä siellä tietenkään nyt ollut niitä, minun tuuri. Muuta ihanaa kyllä Plantagenista löytyi ja siitä lisää myöhemmin :-)

Muistelin sitten että olen ystävälläni nähnyt sellaisia lasimaljoja ja kysäisin että mistä hän on ne löytänyt. IKEA. Joten suunta sinne, ja siellä kaupassa en sitten ihan y k s i n ollut! Oli meinaan hiukkasen porukkaa. Kiertelin Ikeassa ristiin rastiin ja eipä meinannut sielläkään olla etsimääni. Voi! Kunnes tuo kyseinen lasimalja osui silmääni, olisiko ne tuossa ihan hassut?! Päätin ottaa kokeiluun. 






Olen enemmän kun tyytyväinen nyt loppu tulokseen. Sopivat eteiseen enemmän kun loistavasti tuohon maljaan. Joten loppu hyvin, kaikki hyvin ja lemppari valosarja on taas kevään jälkeen käytössä! :-) 
Heti kotiin tullessa mukava piristys on vastassa eteisessä, niiden ihanien karvatassujen lisäksi ;-)

Yksi pallo ei toisinaan pala, toisinaan taas palaa, onko teillä ollut vastaavaa kyseisessä sarjassa? Ei liene lamppu nimittäin palanut koska useimmiten kumminkin palaa. Kuvaus hetkeen ei tietenkään suostunut palamaan :-D



VÄRIKÄSTÄ PÄIVÄÄ! :-)


P.S. Kiitos paljon haasteista ja tunnustuksista joita olen saanut, tulen palaamaan niihin pian! :-)


24 kommenttia:

  1. Nuo on niin ihanat valot! Tilasin hetki sitten itsellenikin tuolta Seita shopista noita pallovalosarjoja, niitä ihastelin jo viime vuonna ja nyt päätin ne viimein hankkia :) Tunnelmallista päivää <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on Susanna niin lempparit :-) Vaikka värin kanssa kävikin hiukan kurjasti ens alkuun kun tuo oli ainoa mikä jäljellä mutta loppujen lopuksi tykästyin valtavasti tuohon väriin :-) Varsinkin päällä ollessa tosi huippu!

      Seitashopista katselin myös lisä palloja yksittäin, voisi vähän vaihdella :-)

      Kiitos kovasti, sairastupaan se toi piristystä :-) <3

      Poista
  2. Ihanat ja sopivat tuohon lasimaljaan. Meillä ollut läpi kesän olohuoneen ikkunassa roikkumasssa, mutta ei ole tullut pidettyä päällä. Keväällä vielä kaikki lamput paloivat ihan hyvin, ettei samaa ongelmaa ole ollut.

    Ihanaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos Marru! <3

      Itse tuli vaihdettua olkkarin nurkasta pois keväällä kun tuunasin ne muffinsi valot sinne, ja se teki kyllä hyvää, nyt on taas niin lemppari valosarja :-)

      Kiitos toivotuksesta! <3

      Poista
  3. kauniin vöäriset nuo valot.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :-) Olen siihen itsekin tykästynyt vaikka alkuun vähän vierastin, tuo oli ainoa mikä oli jäljellä. Valot päällä on kumminkin täysin eri värinen (ja mieleisempi) vielä niin :-)

      Poista
  4. Minulla jo hetken roikkunut valot ikkunalla....:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä valot kelpaa jo roikkua piristämässä pimeitä elokuun iltoja kerrassaan! :-) Niitä on ihana viritellä ja laittaa kotia syyskuntoon hiljalleen kun loppukesä taittuu syksyyn :-)

      Poista
  5. Ihanalta näyttävät, niin syksyiset kauniit värit niissä. Täälläkin ripustettiin viikolla yhdet pallovalot makuuhuoneeseen, olivat vaan Airamin. Olen kyllä monesti haaveillut noitakin pallovaloja. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Suffeliini! <3

      Tykästynyt itsekin tuohon väriin lopulta, sopii piristämään kotia :-)

      Ne airamin pallot ovat kauniit, varsinkin se harmaa sävy, olen itsekin suunnitellut uuteen sängynpäätyyn niitä, jos sopisi niihin :-) Bongasin vasta yks päivä ne airamin pallot :-)

      Poista
  6. Kauniit tunnelman luojat ja ovat tosi kivat tuossa maljassa (meilläkin on sama malja;). Minun täytyy tunnustaa että kun noita valoja alkoi blogeissa näkymään, niin en ollut niistä aluksi kovin innostunut. Nyt ne ovat kuitenkin alkaneet näyttämään aika kivoilta. :) Mistähän noita saisi ostettua? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenna kauniista kommentista! <3 Yllättäen meillä löytyi yhtäläisyys ;-)

      Laitoinkin instagramissa sinulle jo vastausta mutta kirjoittelen vielä tähän jos jota kuta muuta kiinnostaa myös :-) Eli tuo on Stockan valosarja, Casa de Paul tms. nimeltään, verkkokaupassa en nähnyt tällä hetkellä mutta kenties myymälässä on, tai ainakin tulee syksyksi?! Mutta seitashop myy vastaavaa (happy lights) ja mukavia värejä sieltä löytyy moneen makuun sekä yksittäisiä palloja myös :-)

      Ihastuin itse niin täysin nuihin viime vuoden lopulla ja pakko ne oli kotiuttaa, kerrassaan namut! :-)

      Poista
  7. Ihanat on lasimaljassa nuo valot! Meidänkin paulivaloissa on samaa vikaa, osa palloista ei enää pala ollenkaan, harmittaa!

    Kivaa päivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Marika! :-)

      Tuo on aika jännä, toisinaan kumminkin palaa kaikki, minusta meidän sarjassa on pari palloa (valoa) jotka temppuilee.

      Kiitos samoin! <3

      Poista
  8. Ihanat paulivalot lasimaljassa, sopii sinne tosi hyvin! <3 Kiva idea!
    Meillä on paulit roikkuneet olkkarissa koko kesän, mutta valoja en ole niissä pitänyt, saa nähdä palaako kaikki lamput. :)

    Ihanaa sunnuntainjatkoa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenni! <3 Olen niin täysin ihastunut valoihin tuossa maljassa, vaikka kivat olivat roikkumassa niin tällä hetkellä ihastuttaa suuresti tuossa :-) Olen tyytyväinen vaikka en ihan haluamaani maljaa löytänyt :-D

      Toivottavasti paulit toimii teilläkin! :-)

      Mukavaa alkavaa viikkoa teille! <3

      Poista
  9. Ihanat "lankapallot"... sopivat oikein hyvin tuohon lasimaljaan :))

    VastaaPoista
  10. Paulit on ihanat <3 Mun omat pimeni kokonaan alle puolen vuoden käytön jälkeen enkä tiä hommaisko uusia. Ehkä joltain toiselta merkiltä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne kyllä on :-) Ihastuin niihin pikku hiljaa ja sitten veivätkin mennessään täysin :-D

      Seitashopista kannattaa vaikka kurkkaa tai sitten ne airamin pallot, oikein sievät nekin on :-) Itsekin niitä olen miettinyt :-)

      Poista
  11. Onpa tosiaan ihastuttava valosarja! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös, olen aivan ihastunut itsekin tuohon sarjaan :-)

      Poista
  12. Tulikohan mun aiempi kommentti?

    Mieletön idea ja kiva piristys odottaa kun tulee kotiin :)
    Me kävimme LA ikeassa ja ei todella oltu kaksin siellä :)) on se sellanen paikka että aina jengiä löytyy!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tullut tähän postaukseen toista kommenttia :-)

      Itsekin ihastuin täysin kun ne ovat lasimaljassa, aivan huiput siinä :-)

      Kiitos mukavasta kommentista! <3

      Kyllä, ikeassa löytyi kyllä porukkaa....

      Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...