lauantai 25. lokakuuta 2014

TepsutellenOnko monelle muulle käynyt jälleen hiukan vanhanaikaisesti? Yllättikö talven tulo jälleen kerran? Olen itse niin monasti miettinyt, että kuinka se aina voikin niin olla! Tiedossahan se on että kylmäkausi tulee, mutta silti ei osaa pukeutua kunnolla oikein, ja sitten ulkona saa täristä kun on niin mahdottoman kylmä ;-) 

Tänä vuonna olin kuitenkin astetta edes fiksumpi, ja varastosta on tullut haettua talvikenkiä samalla reissulla kun kesäkengät pääsivät lepäilemään. Nimimerkillä kerran varpaat täysin jäädyttäneenä, en halua kokea samaa enään ikinä uudelleen! 
Onko moni samaa mieltä, että yksille uusille kengille on aina tilaa kaapissa? ;-) Täällä ainakin käsi nousee nopeasti pystyyn, aina siis yhdet uudet popot kaappiin mahtuu, sopuhan tilaa antaa! 

Monille vanhoille lukijoille onkin tuttua, että täällä on Crocsit kovassa käytössä. Niin töissä, kun talvella, niin rannalla kun sadesäälläkin. Voin kyllä sanoa että olen todellakin Crocsien suurkuluttaja! 
Crocsin valikoima tänä päivänä on niin valtava, ja valikoima kattaa kyllä oikeastaan käyttöön kuin käyttöön nämä hyvin jalkaan istuvat kengät. Sanoisin että arjesta juhlaan. 

Yhteistyön merkeissä pääsimme kokeilemaan Crocs:in uudesta mallistosta Colorlite kenkiä. Nämä kengät ovat omassa käytössä osoittautuneet täydellisiksi kengiksi näin alkutalveen. Varpaat on pysynyt lämpimänä ( itsellä siis talvimalli ) sekä kuivana, eli vaikka sää päivän aikana vaihtuisi, nämä on olleet oivat töppöset tallustella juuri nyt :-)
Tästä mallista siis löytyy tosiaan kesä että talvimallit. Murulle valikoitui kesämalli, joka on myös vielä toiminut vallan oivasti syksyllä. 
Kengät ovat erityisen pehmeät ja joustavat, joten pidempikin matka taittuu mukavasti. 
Colorlite on vuoltua croslite materiaalia, tällä tavalla pinnasta on saatu nahkanomainen sekä ihanan pehmeä. 

Yksi asia mihin olen itse vielä sangen tyytyväinen omassa mallissa on se, että nuo sopivat aika moneen erilaiseen menoon ts. vaatteiden kanssa. Tämä on aina hyvä puoli! :-) Ja ovatpa nämä eri näpsäkät vetää nopeasti jalkaan! 
Kun nyt olen puhunut ihastuksesta ruskeaan väriin tänä syksynä, väri valinta kengissä ei tuottanut harmaita hiuksia yhtään ;-) Sehän on itselleni enemmän kun yleistä että jahkaan ja jahkaan värien kanssa monien tuotteiden kohdalla nimittäin! Hyvin tyytyväisenä täällä siis tepsutellaan kohti talvea ruskeissa popoissa! :-) 

REIPASTA SYYS VIIKONLOPPUA! <3


12 kommenttia:

 1. Crocsilla on kyllä hyviä kenkiä, minäkin kävelin koko kesän niiden kengillä ja ei koskaan ole ollu yhtä hyviä kenkiä jalassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta, sopivat kyllä liki jalkaan kuin jalkaan :-) Myös lapsille oikein oivat :-)

   Poista
 2. Vaikuttavat käteviltä ja monikäyttöisiltä. Itse olen kanssa kova palelemaan ja nyt onkin tullut jo kengätkin vaihdettua talvisempiin (ainakin hetkeksi). :)

  Mukavaa lauantaita! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä ovat kyllä ehdottomasti! :-) Olen tykästynyt nuihin kovasti! :-)

   Varpaat täytyy ehdottomasti pysyä lämpöisenä, muuten on ihan jäässä :-)

   Mukavaa päivää! <3

   Poista
 3. Näyttääpä kivoilta ja lämpöisiltä! Minäkin olen sellainen vilukissa, että kenkien on kyllä hyvä olla tosi lämpöiset :)
  Iloista lauantaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo ovat kyllä olleet tosi näppärät :-) Ja yllättivät todella positiivisesti! :-)

   Mukavaa päivää! <3

   Poista
 4. On kyllä kivannäköisiä ja hyviltä kuulostavia kenkiä! Pitäisi itselläkin perehtyä paremmin crocsin mallistoon, lapsille jo vähän valikoimaa haarukoinkin aiemmin... :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse voin suositella lämpimästi kokeilemaan rohkeasti Crocsilta uusia malleja :-) Ovat olleet todella hyviä, olen tykästynyt ihan vallan :-)
   Ja myös tosiaan lapsille on monia ihanuuksia :-)

   Poista
 5. Mulla on myös Colorlitet, enkä ole paljon muita kenkiä näillä keleillä käyttänytkään! Tykkään :))
  Blogistani löytyisi sinulle kesäistä haastetta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä :-) Ovat kyllä olleet niin ahkerassa käytössä kun sopii niin moneen tilanteeseen ja hetkeen :-) Näillä on niin mukava tallustaa! :-)

   Kiitos kovasti haasteesta, aivan ihana haaste :-) <3

   Poista
 6. Voi, just tänään kävin noita samanmoisia kenkiä testailemassa ja olihan ne vaan ihanat!!! Tykkäsin kovasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen lämpimästi! :-) Ovat kyllä olleet niin näppärät kengät, kovassa käytössä olleet! :-)

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...