maanantai 5. tammikuuta 2015

Eräänä iltanaVaikka viime postauksessa ehdittiin olemaan hiukan keväisemmissä tunnelmissa, palataan vielä pieneksi hetkeksi aikaan ennen joulua. Erääseen ihanaan iltaan. 

Joulu oli jo ihan lähellä, lumikin oli satanut maahan. Ulkona oli satumaista. Ajatukset oli siirretty suurimmaksi osaksi vuoden ihanimpaan juhlaan, ja pian alkavaan vapaaseen. 

Kotona tuoksui joulu, raikas siivous oli piste iin päälle. Tälläinen kova touhuajakin alkoi olla todella väsynyt, oli aika ottaa ihan r e n n o s t i. 

Lempi joulu cd soitti ihania tunnelmia tähän iltaan. Oli aika istahtaa sohvalle kaikessa rauhassa. Tässä vaiheessa tuntui kun aika olisi pysähtynyt hetkeksi. Joulu todella saapui kotiin, tässä hetkessä oli kaikki ihana rauha sekä tunnelma. 

Otin paremman asennon sohvalla, kääriydyin lämpöiseen vilttiin, suljin silmät, ja annoin musiikin vain viedä hetken aikaa. 

Tälläiset hetket ovat kultaa. Arjen mahtavaa luksusta. Harvoin ainakaan itse osaan tällä tavoin heittäytyä hetkeen, ja rentoutua oikeasti 100%. 
Olen palannut tähän iltaan, ja tähän pieneen hetkeen jonka myös teidän kanssanne halusin vielä jakaa, yhä uudestaan ja uudestaan. Toivon että joku päivä osaisin tämän kokemuksen myötä toistaa tämän ihanan hetken, vaikka sitten keväisemmissä tunnelmissa. 

Tämä oli jotakin ainutlaatuista. 
Välillä asioita on vaikea pukea sanoiksi. Tämäkin. Itse asian näen hyvin selvänä, ja parhaan mukaan tämän kokemuksen haluan myös teille tuoda. 
Kuvissa vilahtaa vilukissan uusi talvi iltojen pelastaja, huopa. 
Myös äsken kertomassani hetkessä, tämä huopa oli ainutlaatuinen kaveri, jotta tässä hetkessä ei tarvinnut olla kylmissään, kuten helposti olen. 

Huopa on Lapuan Kankureiden mallistosta, ja nimeltään Kaarna. Meille kotiin parhaiten sopi tämä harmaan värinen, mutta samaista huopaa on saatavana mm. harmaa roosana, sekä harmaa sinisenä.

Tämän lisäksi heillä on mallistossaan toinen toistaan ihanampia huopia, jos sieltä ruudun toiselta puolelta löytyy muitakin vilukissoja! :-)

Tammikuu ajan blogini lukijat saavat koodilla "VKTA-BLOG" villahuovista 10% alennuksen! 


Mukavaa alkanutta viikkoa! <3
14 kommenttia:

 1. Minäkin rakastan lämpimiä huopia, nykyisin olen niin vilukissa, että ilman ei kyllä päjää :D Mukavaa maanantaita, kylläpäs se olikin työläs herätä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei pärjää ollenkaan ilman! :-) Voi meitä vilukissoja! :-D

   Poista
 2. Täydellinen arjen luxushetki :-) Välillä on kiva muistella joulun tunnelmia.. <3
  Mukavaa maanantaita! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, tälläisiä pitäisi vaan osata ottaa useammin... se kun on vaan pahuksen vaikeaa ;-)

   Mukavaa päivää! <3

   Poista
 3. Ihanaa arjen luxusta, tosi kiva postaus :) Mukavaa maanantaita Seija <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos Susanna! <3 Kauniisti kirjoitettu! <3

   Mukavaa keskiviikkoa ja työn alkua! :-) <3

   Poista
 4. Oih, kuulostaa ihanalta hetkeltä ja juuri tällaisia tarvitaan arjen ja kiireen keskellä! Itsekin olen oppinut hieman hiljentämään tahtia ja sulautumaan hetkiin!!!

  Ihanaa viikkoa Seijalle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se on. Tuo on sitä oivaa ja oikeaa tasapainoa, todellakin! :-) Kun vaan osaisin useamminkin ottaa näin, eikä aina pää kolmantena jalkana juokse ja touhua! :-D

   Mukavaa päivää! <3

   Poista
 5. Oih ihana hetki arjessa <3 Liian harvoin pysähtyy vain nauttimaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri niin, aivan liian harvoin! Jospa tänä vuonna koettaisi olla edes vähän armollisempi!

   Poista
 6. Kaunista tunnelmaa täälläkin!

  VastaaPoista
 7. Voi kun kuulostaa ihanalta ja rennolta! <3 Liian harvoin sitä tulee otettua kunnon, arjesta irtiottavia hetkiä. Paljoa vaivaa ne ei vaadi, pienilläkin jutuilla voi saada kivaa tunnelmaa aikaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo hetki oli kyllä ihana <3 Olen vaan niin viimeisen päälle huono antamaan itseni ottaa ihan iisisti. :-/ Siihen pitäisi pyrkiä että antaa enemmän lepo aikaa! Ja kuten sanoit, pienillä jutuilla juurikin se onnistuu hyvin :-)

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...