torstai 18. helmikuuta 2016

Seuraavaksi




Kun kerran eilen aloitettin muutos juttuja, niin jatketaan sitten tänään heti samaan saumaan. Toinen muutos tulee siis makkarin nurkkaan. Tuo vajaa pari vuotta sitten löytämäni ihana vanha senkki saa nyt siirtyä samaan paikkaan säilöön, kuten sohvakin. Nyyh, sanoisin myös tälle. 

Olin pitkään etsinyt tuollaista vanhaa senkkiä, ja hienosti se onkin asiaansa ajanut. Senkki on tuonut ihanaa vanhaa tunnelmaa makuuhuoneeseen, ja ollut yksi silmäterä. Tämä senkki löytyi siis Tori.fi kautta, ja oli liki täydellisesti etsimäni. Ainoa miinus puoli tässä on, että laatikot eivät hirveästi vedä tavaraa sisäänsä, ja kaksiossa sitä säilytystilaakin aina kaipaa lisää. 

Tästä en siis todellakaan raaski luopua, ja siksi tämä meneekin säilöön, ja odottamaan myös sitä uutta kotia sitten. Ikea:sta on valikoitunut uusi senkki tilalle, ja jospa tänään jo sen ehtisi sieltä käydä nappaamassa matkaan. 

Mikään helppo tehtävä tähän kohtaan huonetta ei ole säilytysratkaisuja keksiä, koska parvekkeen ovi on aivan vieressä, ja sängynkulmakin lähellä. Onneksi kuitenkin sopiva löytyi, ja kurkataan siihen sitten kun se on kotiutunut, ja kasattu! :-) 

Kuvituksena tässä postauksessa on tammikuussa nappaamani kuvat, tuosta ylimmäisestä kun on tullut myös yksi lemppari kuvani! :-) Kuva vilahtikin jo aikaisemmin blogin puolella. 

Tälläisiä nämä muutokset nyt tähän alkavalle vuodelle. Kurkataan sitten pian, kuinka se koti muuttui!


18 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos kiitos, onneksi oli katsottuna kohtaan sopiva :-) Ja mieleinen vaikka koko oli hankala :-)

      Poista
  2. Noniin! Kivoja muutoksia siellä tapahtumassa ja kiva nähdä miten uudet valinnat toimii :))!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tälläiset muutokset on niin huippu kivoja! :-)

      Poista
  3. Voi vitsit, kun asuttaisiin lähempänä, niin minä voisin ottaa tuon senkin hellään huomaan säilytykseen! ;)))

    VastaaPoista
  4. Muutoskuvia odotellessa! Varmasti tulee kivan näköistä ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenna! :-) <3

      Pääpiirteet valmiit, kun vielä saa loppuun tehtyä :-)

      Poista
  5. Oi, teillä puhaltaa vissiin kevät tuulet <3 Pienet ja vähän isommatkin uudistukset piristävät aina ja tosi hyvä kun teillä on paikkaa missä säilyttää nuo arteet. Kuvia muutoksista odotellen, iloista iltaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu kyllä, ne sisustukselliset kevät tuulet on tainnut tänne tulla ;-) Hih.

      Kyllä vaan, uudistukset piristää aina. Eikä aina tarvitse isoja ollakaan :-) Nyt vaan lähti lumipallo efekti käyntiin samaan aikaan, ja asiat jota jo syksyllä mietittiin osui nyt laitettavaksi samaan aikaan :-)

      Mukavaa talvipäivää! <3

      Poista
  6. Oi että, mukavaa nähdä, millaisia muutoksia siellä saadaan aikaan! Aivan ihanat kuvat kyllä säilöön lähtevästä senkistä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näistä kuvista tuli tosiaan aivan suosikkeja tammikuulta, ajattelin että sopivat uudelleen tähän postaukseen :-) <3 Kiitos Jenni kauniista sanoista! <3

      Poista
  7. Torista voi kyllä välillä tehdä tosi kivoja löytöjä :) kaunis senkki ❤️

    VastaaPoista
  8. Heippa! Tosi kiva toi valoköynnös tuossa kehyksessä / ikkunapokassa. Kauniita kuvia täällä. Olin tässä uusia blogeja etsimässä ja löysin tämän sun :-) Tykkään!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Hannis! :-)

      Tervetuloa blogin matkaan! :-)

      Tuo valosarja on itsellekin todella mieleen, ja sopii ihanasti tuohon pokan ympärille :-)

      Poista
  9. Kauniita kuvia, innolla odotan muutosta. Kuullostaa niin tutulta, tuo kaksion säilytys. Itselläni on meinaan todella vähän sitä, ja yrittänyt nyt vähentää vähän myös tavaraakin kirpparilla. "Onneksi" nyt on niin tiukka budjetti, ettei uutta voi ostaa tilalle. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos! :-)

      Näinhän se on. Lisätila ei taida olla koskaan pahitteeksi. Sitä kyllä tarvitsee aina. Kummasti sitä tavaraa kertyy, vaikka itsekin laitan hyvin kiertoonkin, mutta silti tuntuu että joka paikka notkuu! :-D

      Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...