maanantai 29. helmikuuta 2016

Suunnitelmia



Maanantai huomenet, ja hyvää helmikuun viimeistä päivää! 

Täällä koetetaan käynnistellä tätä vajaan kolmen viikon pituista erilaista arkea. Onneksi pienet karvatassut ovat todella seurallisia, ja pitävät vauhtia yllä, ettei koti liian hiljainen ole ;-) Kovasti olen koettanut myös miettiä kaikkia kivoja juttuja tälle ajalle, ja pävä kerrallaan mennään! Toivotaan myös että aurinko jaksaisi paistella yhtä kauniisti kun viikonloppunakin! 




Kotiin on myös paljon suunnitelmia kevääksi. On tainnut taas sisustuskärpänen iskeä kovalla voimalla, kyllä nämä kevät ja syksy ovat sellaisia hassuja aikoja kun ko. kärpänen tulee iskemään. 

Yksi päällimmäisistä on: olen haaveillut viime aikoina jostakin isommasta viherkasvista. Siis, oikeasti isosta! Sellainen olisi niin ihana näin kevään tullen. Tämä on kuitenkin vasta ajatuksena, täytyy kuitenkin ottaa huomioon monessakin mielessä nuo karvatassut tuollaista valitessa. 




Sen sijaan, pussukka olisi valmiina jo kasville! Bongasin nimittäin, että ihanaan Dekoroon oli tullut tuota suosittua paperipussia nyt pienemmässä koossa, ja se olisi enemmän kun täydellinen ajatuksiini. Ehkäpä siis tämä asia lähtee tästä hiljalleen rullaamaan, ja jokin meille sopiva vaihtoehto löytyy! :-) 

Sohva vaihtui reilu viikko sitten, ja kaikki ei mennyt ihan kun Strömsössä, joten suunnitelmat tässäkin nyt kovasti päällä...

Jälleen kerran, kuvaus ei ollut niin yksinkertaista, vaan assistentti halusi olla mukana matkassa! ;-) 




Kasveista muuten vielä puheenollen. Olen monta kertaa ehtinyt hehkuttamaan, että huonekuusi säilyi peräti 1½vuotta loistokunnossa hyppysissäni. Asia josta itsekin olin ihan ihmeissään. 

Noh, reilu viikko sitten kuusi oli pakko kiikuttaa roskikseen kun aivan ykskaks nuukahti. Koetin vielä saada virkoamaan, mutta ei se nyt auttanut. Huonekuusi on kyllä yksi ihan ehdoton lemppari viherkasvi, ja sellaisen vielä toivon tilalle löytävän, vaikka nyt ei taida paras ajankohta olla...

16 kommenttia:

  1. Mukavia suunnitelmia kevääksi! Meillä kävi niin, että bonsai ei taida elvytysyrityksistä huolimatta enää palata elävien kirjoihin ja olen kanssa jo hetkisen suunnitellut ison viherkasvin hankintaa sen tilalle. :) Nyt on kyllä paras aika niille! :)

    Mukavaa uutta viikkoa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä nyt taas päässä on jos sun mitä suunnitelmaa ;-) Ja kaikkia tietysti pitäisi toteuttaa h e t i ! :-)

      Se iso bonsai sinulla oli kyllä tosi upea! :-) Se voisi olla yksi oma vaihtoehto, mutta täälläkin tuo pienempi versio vähän ressukalta näyttää ;-)

      Iloista päivää Jenni! <3

      Poista
  2. Sisustuskärpänen on puraissut täälläkin ;) Haluaisin myös suuren huonekasvin, mutta meilläkin kissatrio vähän rajoittaa kasvien hankintaa - ne kun ovat innokkaimmat hortonomit meillä. Ostin peikonlehden pari viikkoa sitten ja ainakaan toistaiseksi viiksiniekat eivät ole siitä olleet kiinnostuneita :D
    Mukavaa alkavaa maaliskuuta - ja kevättä sinulle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, hauska kuulla :-) Se on aika kärpänen kun saapuu ;-)

      Kissat on tosiaan vekkuleita, ja rajoittaa nuita kasvihommia jonkin verran. :-) Täälläkin varsinkin toinen on aika kukkien hoitaja!

      Kiitos, ja samoin sinulle! :-)

      Poista
  3. Mukavaa viikkoa Seija, minäkin olen viime viikolla ostanut kasan viherkasveja ja yksi onkin sellainen isompi peikonlehti :) Tykkään kyllä kovasti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Susanna, ja iloista kevät päivää! <3

      Peikonlehtiä onkin näkynyt monessa paikkaa, se taitaa olla tänä keväänä tosi suosittu! :-)

      Poista
  4. Ihana assistentti, kyllä tuollainen kaveri kelpaisi minullekin (ellen tukehtuisi vartissa...)!
    Mukavaa helmikuun viimeistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä sellainen kuvaus apuri, ettei paremmasta väliä :-) Vähintään häntä täytyy kuviin saada :-)

      Iloista alkanutta kuuta Anu! :-)

      Poista
  5. Voihan söpöys tuota pientä assistenttia <3 Minulla käy myös melkein aina sama juttu huonekuusen kanssa että ihan yks kaks nuupahtaa, parasta aikaa kaksi kuusta jäljellä joulusta, saa nähdä kuinka käy :) Minun pitäisi vaihtaa mullat viherkasveilleni, ostin jo mullat viime viikolla. Minulla parhaiten pysynyt hengissä asparagus vai mikä lie, parsa, unelma monta nimeä sillä :) Aurinkoista helmikuun viimeistä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Helmi neiti kiittää! <3 Täytyyhän sitä hieman apuna olla! :-)

      Toivottavasti siellä huonekuuset jaksaa vielä :-) Se on kyllä niin upea kasvi, ja menee niin ympärivuoden, vaikka toki syksyllä on ihan omiaan :-)

      Kiitoksia, ja iloista alkanutta kuuta! <3

      Poista
  6. Täälläkin mietinnässä viherkasvi, paikka on vaan vielä auki sille. Jouduin itsekkin heittämään huonekuusen pariviikkoa sitten pois. Ihana kisu siellä apuna! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viherkasveihin tulee kyllä himo näin keväällä, ne ovat niin raikkaita :-)

      Helmi on ihana reipas apuri! :-)

      Poista
  7. Tsemppiä sinne. Viikot menevät todella nopeasti! :)

    Mä olen joskus myös miettinyt isompaa viherkasvia, mutta jotenkin ne näyttää aina muilla paremmilta kuin omassa kotona!! Blööh! Mutta jään innolla odottamaan hankitko sellaisen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. K i i t o s, sitä tsemppiä kyllä tarvitseekin nyt ;-)

      Juu, voin kyllä samaistua tuohon, olen paljon ihaillut kuvissa erilaisia viherkasveja ja sitten kun hankkii itselle, niin ei välttämättä ole ihan sama asia ;-)

      Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...