keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

Sneakpeek



Kirjoittelin maanantaina retkestä Metsänkylän Navetalle lomalla, ja eihän sieltä tokikaan tyhjin käsin tarvinnut lähteä pois. Toisin sanoen, auton perän olisi voinut täyttää vaikka kuinka täyteen! ;-) Se aarre materiaali uppoaa niin tänne! Ihastus! 

Ei liene mikään yllätys tuo ihastukseni vanhoihin ikkunoihin. Meiltähän niitä löytyy yks sun toinen, kaikki erilaisia, ja aikaa nähneitä. Yhden olen tuunannut liitutauluksi ( tällä hetkellä varastossa ), yksi on pelkkine karmeineen ihastuttamassa makkarissa, ja nyt sain uutukaisen kokoelmiin! 
Ja hei, yksi sisustuskäyttöön tarkoitettu on myös makkarissa seinällä! 




Nyt tämä " kokoelmiin " tullut ikkuna on ehkä kaikista ihanin. Olen nimittäin pitkään haaveillut moni ruutuisesta ikkunasta, ja siinä se nyt on! :-) Tuossa ruudutuksessa on vaan sitä jotain... ja paljon! 

Yksi haaveeni on tulevaisuudessa rakentaa pieni väliseinä vanhoista ikkunoista, sen haaveen haluan vielä ehdottomasti toteuttaa jokin päivä! Nyt vielä haaveissa, koska paikkaa ei sille tällä hetkellä ole.




Ikkuna taisi tuoksua Helmin nenään erittäin hyvältä kun sohvan päällinen on ollut aika huippupaikka siitä lähtien entisestään kun ikkunan sohvan taakse laittelin. Ja olihan tuo aika suloinen näky. Ei neitiä raaskinut heti ajaa pois kun niin tyytyväisenä oli jälleen hommissa mukana! Muru! 

Ikkunaan pääsi myös aina yhtä ihastuttava viiri, jonka ihana Jenni ( Keski [piste] ) on tehnyt jo muutama vuosi sitten. <3 




Varsinkin tuossa alimmassa kuvassa ikkuna näyttää pieneltä ( kuva vääristää ), mutta tarkoitus olisi silti hiukan nostaa ikkunaa, eli tarvii mennä hakemaan jokin paksumpi lankku alle niin sitten olen ihan sata tyytyväinen tähän muutokseen // uudistukseen. 

Kuvassa muuten vilahtaa nuo Annon ihanat valot, ne ovat jo tovin aikaa olleet ikkunan yläreunassa, kun ennen olivat rennosti tuolla reunassa. Olen kovasti tykästynyt pitämään niitä nuin "verhona". 

Nyt on aika toivotella mukavaa päivää! Viimeisiä viedään maaliskuussa! 


16 kommenttia:

  1. Kaunis ikkuna, hieno löytö :)

    VastaaPoista
  2. Väliseinä kuulostaa kivalta idealta! Kaunis ikkuna!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on niin haave, toivottavasti sellainen paikka seuraavasta kodista löytyisi :-)

      Kiitos paljon! :-) <3

      Poista
  3. Kaunis vanha ikkuna! Tykkään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mukava kuulla :-) Tuo on kyllä ihan nappi tuonne sohvan taakse :-)

      Poista
  4. Vanhat ikkunanpokat on kauniita! Minulla niitä oli kaksin kappalein vanhassa kodissa, mutta möin pois kun alkoivat olla liian maalaisromanttisia muuttuneeseen sisustusmakuuni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne ovat kyllä :-) Vastustamattomia :-)

      Ihan totta, jossain vaiheessa itselläkin oli hiukan kyllästyminen siihen makkarissa olevaan, mutta nyt tämä uuden ja vanhan yhdistäminen on sitten tuonut nuo ihanuudet takaisin :-)

      Poista
  5. Voi, mikä ihanuus tuo ikkuna (ja kissa tietysti myös) <3 Vanhat ruutuikkunat ovat jotain niin kaunista. Ihanalta kuulostaa sinun suunnitelma rakentaa niistä joskus väliseinä. Sinulla näkyy myös olevan tuo hieno Annon tyynynpäällinen, olen itse katsonut sitä vaaleansinistä :) Mukavaa keskivikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lämmin kiitos! :-) <3

      Ruutuikkunat todellakin ovat niin ihanat, niihin olen kyllä tällä(kin) hetkellä niin ihastunut :-) Voisin niin haluta kotiin ikkunoiksikin sellaiset, mutta tiedän että pesuvaiheessa voisi harmitella ;-)

      Tuo tyynynpäällinen oli itselläkin "pitkään" haaveissa, ja viimein kun vielä torista sen bongasin edullisesti niin oli pakko kotiuttaa :-)

      Iloista alkavaa viikonloppua! <3

      Poista
  6. Todella kaunis ikkuna ja niin sinun tyylinen :)

    VastaaPoista
  7. Onpa kaunis ikkuna! Jotenkin niin sun näköinen :)

    VastaaPoista
  8. Voi ihana ikuuna!
    Valoisaa loppuviikkoa sulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo ikkuna kyllä niin hurmasi :-) <3

      Kuten myös sinne suunnalle! :-)

      Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...