lauantai 17. joulukuuta 2016

# 17 Jouluinen kattaus
Lauantai, ensimmäinen vapaapäivä kolmesta ja jouluinen retkipäivä edessä. Se sopii oivasti tähän viimeiseen adventti viikonloppuun! :-) Kyllä tätä viikonloppua on odotettu! 

Maanantaina juhlittiin meidän kihlapäivää, ja iltapäiväksi joulua myös silmällä pitäen kokeilin tehdä mustavalkoisen kattauksen. 

Kattauksessa käytin Arabian valkoisia Teema lautasia, Marimekon mustavalkoisia kulhoja, sekä Iittalan kirkkaita Kastehelmi laseja. Kattauksen kruunasi mustavalkoiset servetit jotka löytyivät Koiramäen Pajutallilta sekä Stockmannin mustavalkoiset joulupallot. 

Tykästyin kovasti tähän mustavalkoiseen loppujenlopuksi aika yksinkertaiseen kattaukseen, ja odotankin että pääsen jälleen uudelleen kattamaan. 

Maanantaina herkuteltiin todella pitkästä aikaa juustoilla sekä rypäleillä ja erilaisilla kekseillä. Tein lisäksi herkullisen rahkan, ja eihän sitä ilman suklaatakaan oltu :-) 

Juustojen kaveriksi poksautettiin vielä auki pullo kuohuvaa. Joululaulut soivat taustalla, sekä useammat kynttilät syttyivät, ihana jouluinen sekä juhlallinen tunnelma. 


7 kommenttia:

 1. Onpa ihana kattaus ja mitä herkkuja! <3 Itsekin tykkään tällä hetkellä mustavalkoisesta kattauksesta, onneksi tuota Siirtolapuutarha sarjaa on kertynyt jokunen, että voi rakennella siitä jo jotain. :)

  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos Jenni! <3

   Juuri niin, nyt on aivan ihana myös täällä kun ko. sarjasta pystyy tekemään kattauksia :-)

   Kiitos Jenni, ja ihanaa joulun alusaikaa! <3

   Poista
 2. Upea kattaus ❤️ todella hieno ❤️ Itse olen nyt myös mielessäni suunnitellut joulukattauksen valmiiksi. Kattauksia on niin ihana tehdä ja jouluaaton kattaus on vuoden tärkein minulle jos vietämme aattoa kotona 😊 Mukavaa retkipäivää ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmin kiitos Janina! <3 Aivan ihana kuulla! <3

   Kattaukset on niin mahtavia suunnitella, ja sitten toteuttaa :-) Mahdollisuuksia on monia, ja ihan innoissaan aina lähtee tekemään :-)

   Kiitos, retkipäivä sujui hyvin :-) <3 Mukavaa joulunalus aikaa! <3

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...