maanantai 6. helmikuuta 2017

Asiaa tuoleistaJos en ihan väärin muista, olen varmasti täällä blogissakin maininnut joskus, että olen jo pidemmän aikaa ihastellut ruokaryhmiä joissa on eripari tuoleja. Ehkä pari, toisaalta vaikka kaikki voisivat olla erilaisia kunhan sopivat tietenkin yhteen. 

Mielestäni tämä tuo kovasti luonnetta, ja persoonallisuuttakin ruokaryhmän // tilan ympärille. Ja yksi näkökulma vielä on asiaan otettava, nimittäin ihania tuoleja on niin p a l j o n! ;-) 
Vuonna 2014 uusittiin meidän ruokailuryhmä kokonaisuudessaan, ensin pöytä, ja perään tuolit. Hetken piti muuten miettiä, että onko siitä tosiaan niin kauan aikaa! 

Kuitenkin tuon jälkeen asia on alkanut raksuttamaan, ja muutamaan kertaan olen koettanut ehdotella eripari tuoleja kotona, mutta se ei ole ihan mennyt läpi ;-) 
Jossain vaiheessa syksyä kannoin yöpöydän virkaa toimittaneen vanhan tuolin pöydän ääreen, ja yhden tuolin sensijaan yöpöydäksi. Tälläkin pienellä muutoksella sain omaa silmää miellyttävää muutosta, mutta ehkä kuitenkin ryhmä olisi kaivannut myös sitä toista erilaista tuolia. 
Alkuvuodesta asia tuli jälleen puheeksi, ja tällöin keksittiinkin molempia miellyttävä vaihtoehto. Noin viikko sitten meille kotiutui nimittäin kaksi uutta tuolia, ja olen t y y t y v ä i n e n! :-) Täytyy sanoa, että pienesti jännitin kuinka meille tämä ratkaisu sopii, mutta turhaan! Pian siis kurkataankin millaiset tuolit tänne on nyt kotiutunut! :-) 

Onko siellä muita joilla on montakin tuoli ihastusta? 

12 kommenttia:

 1. Kivoja uusia kuvakulmia! Lopputulosta innolla odotellen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla Jenna! :-) Välillä kaipaa nimenomaan niitä uusia kuvakulmia! :-)

   Laittelen pian tulemaan kuvaa uusista tulokkaista! <3

   Poista
 2. Mä kanssa ihastelen eri pari tuoleja ja olen kokeillutkin meillä sitä. Jostain syystä ei vaan näytä hyvältä meidän ruokailutilassa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kyllä, se on niin mahtavaa, eri pari tuolit, ja pätee moneen muuhunkin toki :-)

   No mutta, mikä jottei? :-)

   Poista
 3. Tykkään kovasti ruokaryhmistä, joissa on juurikin erilaisia tuoleja. Meillä ei vaan tuo mies innostu asiasta ruokahuoneessa. Mutta, keittiöstä meillä puuttuu yksi tuoli tai kuopus tarvitsisi tuolin (juniorituolin jälkeen). Ja, olenkin miettinyt jospa nyt olisi mahdollisuus yhteen erilaiseen tuoliin. Saa nähdä kuinka käy. :)
  Ja, jään odottelemaan sinun ratkaisua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, se on upeaa ja persoonallista :-)

   Kuulostaa harvinaisen tutulta myös täällä, onneksi kuitenkin päästiin hyvään lopputulemaan, ja toivottavasti teillä käy samoin :-)

   Poista
 4. Itse ihailen niitä ratkaisuja kuvissa. Onkin mukava sitten nähdä teidän kokonaisuus, ja kyllä se Ton on yksi tuoli ihastus...toinenkin mielessä kummittelee. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, meitä taitaakin olla todella monta jotka tykkää juuri niin :-)

   Laittelen mahdollisimman pian uusista tuoleista kuvaa :-)

   Poista
 5. Eri pari tuolit ihastuttavat täälläkin ja innolla odotan kuvia uusista tuoleistanne <3 Itsekin katselen tuoleja sillä muutamat olohuoneessa olevan ruokaryhmän tuoleista ovat menneet kymmenessä vuodessa todella huonkuntoisiksi. Muutamat klassiset "design" tuolit pyörii haaveissa, mutta saa nähdä toteutuuko ne haaveet joskus. Ihanaa viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtava juttu, ihana todellakin kuulla, että meitä on näin paljon jotka innostuu tästä eripari meiningistä! :-) Itse tykkään kyllä monessa muussakin erilaisten juttujen yhdistelemistä :-)

   Ihana kun on tuollaisia haaveita, itse uskon että haaveilla on tapana toteutua :-)

   Kiitos paljon Janina sinulle, ja mukavaa tulevaa viikonloppua! <3

   Poista
 6. Todellakin pidän eri pari tuoleista! Ja muutenkin suosikkeihini kuuluu monen monta tuolia.
  Mukava nähdä sitten minkälaisiin tuoleihin teillä päädyttiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, ihanaa! :-) Eri parit on ihan pop! :-)

   Laittelen kuvia uusista tuoleista mahdollisimman pian :-)

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...