sunnuntai 13. elokuuta 2017

Kauniisti kaulassaEilen postauksessa vilahti uuden pyörän ihana kori, ja samassa kerroin että kun pyörä kaipasi lukkoa ja se ( luonnollisesti ) löytyi vaaleanpunaisena niin nyt lukon avaimet ovat mitä ihanimmassa uudessa avainkaulanauhassa. 

Tämä ihana avainkaulanauha kotiutui yhteistyön merkeissä MioSa Design:ista. Ja täytyy kyllä sanoa, että eipä voisi enempää nauha olla näköiseni, puuhelmiä ja ripaus sitä vaaleanpunaista... <3
Tämä kyseinen malli ( Sienna ), oli ehdottomasti suosikkini, mutta pitkään kyllä mietin että pitäisikö sitä hiukan mennä mukavuusalueen ulkopuolelle ja vaihtaa välillä ehkäpä vaikka väriä... :) Sivuja selatessa kuitenkin monta mieleistä vaihtoehtoa sieltä löytyi! 

MioSa Design:ilta löytyy näiden avainnauhojen lisäksi äitiyskoruja, korvakoruja ( ihanat! ), avaimenperiä sekä kaulakoruja. Unohtamatta mm. magneetteja sekä pannunalusia! Kannattaa ehdottomasti kurkkia tähän ihanaan pastelliseen verkkokauppaan! 

MioSa Design löytyy myös facebookin puolelta ( klick ) sekä instasta @miosadesign. 
Tuli tuossa mieleeni, että itse muistan lapsuudesta kun avainkaulanauhat tulivat muotiin. Voi että, se oli kyllä silloin jotakin suurta ja hienoa! Kuinta tärkeänä sitä kuljettikaan avainta kaulassa. Voi niitä kultaisia muistoja! 

Mutta, myös siitä lähtien avainnauha on ollut todella kätevä. Töissä se on itsellä käytössä päivittäin, eikä ilman osaisi ollakaan! Iloisia hetkiä sunnuntaihin! Onneksi myrsky on jo laantunut! 

6 kommenttia:

 1. Onpa todella herkulliset värit avainkaulanauhassa, tuo menee ihan korusta <3

  Mukavaa päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri niin, siinä todella yhdistyy kaksi samalla! :) <3

   Kiitos ja sinne myös Jenni! <3

   Poista
 2. Nää MioSan tuotteet ovat niiiiin kauniita! Mä oon opettajille ostanut lahjaksi!! Ja itseltäni löytyy :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovat todella, niin tykkään kovasti, vaikka mitä ihanaa! :)

   Poista
 3. Kaunis ja ihanat värit 💗 Aurinkoista sunnuntaita ☀️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! <3 Ovat kyllä niin ihania tuotteita! :)

   Mukavaa päivää! <3

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...