torstai 3. elokuuta 2017

PehmeyttäMikä sen ihanampaa kun nousta sängystä, ja kun ensimmäisenä saa laskea jalat johonkin pehmeään? Se ihana tunne pehmeydestä, ja samalla myös tälläiselle vilukissalle parasta mitä voi toivoa. 

Kevät-talvella meille kotiutui ihastuttava huopapallomatto, ja tämähän oli aivan omiaan sängyn viereen. Näitä ihania mattoja olen ehtinyt ihastella aikaisemminkin, joten yksi toive listasta on vedetty nyt yli. 
Matto kotiutui ihanalta Sukhi matoilta, jossa jokainen matto valmistetaan käsityönä sekä tilauksesta. Sukhi on nepalia, ja tarkoittaa onnellista. Mielestäni näille matoille, ja tälle ajatukselle ei voisi parempaa kuvausta olla. Yhteen sanaan kiteytyy enemmän kun ehkä ajattelisikaan. 

Maton valinta ei ollut itselle helppo. Ensinnäkin mietin ensin pitkään suorakaiteen muotoista mattoa, mutta lopulta päädyin pyöreään kuitenkin. Ja se kuuluisa väri! Voi niin, olin aivan varma salmiakki kuviosta, mutta lopunkaiken yksivärinen harmaa vei sitten voiton. Mikä parasta, sivuilla voit suunnitella mattoa itse, ja värivalikoimaa löytyy! Tämä on mielestäni aivan huippua, että voit valmiiksi nähdä millainen matto olisi tulossa! 
Omaan valintaan olen kyllä ollut todella tyytyväinen. Matto oli vielä laadultaan pehmeämpää kun odotin, ja tämä oli ehdottomasti positiivinen yllätys. Väri tuli myös valittua ihan oikeaksi, ja voisin maton nähdä ehdottomasti myös muualla jatkossa. Nyt kuitenkaan en vielä sitä raaski tuosta sängyn vierestä ottaa pois... 
Kannattaa samalla kurkkia myös millaisia muita ihania vaihtoehtoja heiltä löytyy. Itse jäin katselemaan  mm. Villamattoja. Syksyn saapuessa kotiin on niin ihana alkaa rakentemaan pesää, ja matoillakin on suuri merkitys siihen lämmön luomiseen. 
Loppuun vielä pieni kevennys, niin.. jälleen oli rakas kuvausapuri mukana hommassa! Kuinka suloista onkaan kun toinen haluaa aina olla avustamassa ja herätä jopa kesken päiväunien tähän hommaan! <3

16 kommenttia:

 1. Ihana matto, varmasti lämmittää vilukissan varpaita:-)

  VastaaPoista
 2. Nuo matot on kyllä ihania, kovin olen itsekkin sitä miettinyt yhtenä vaihtoehtona. Niin ihania kuvia, ja kyllä tuollaisen assarin kanssa kelpaa kuvailla. <3

  VastaaPoista
 3. Tuo matto on kyllä ihana jalan alle astua aamulla!On myös hyvä väriltään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo väri on kyllä niin loistava, ihana sävy 🤗

   Poista
 4. Oi että, sama kun löytyy itseltäkin sängyn vierestä, niin voin täysin samaistua tuohon tunteeseen, miten ihanaa on upottaa jalat pehmeään ja lämpöiseen mattoon aamulla. Kaunis sävy matossasi! <3

  Ihanaa aurinkoista päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri niin ✅ siihen on välillä niin mukava vaan jäädäkin ja heräillä kunnolla 😍

   Kiitos Jenni, mukavaa päivää myös sinne ❤

   Poista
 5. Upeita kuvia! Mulla oli viime talvena lampaantalja sängyn vieressä ja siihen oli kyllä ihana upottaa jalat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon S 💟

   Täälläkin on aikaisemmin ollut talja sängyn vieressä ✅

   Poista
 6. Kauniita kuvia ja kiva kuulla, että matosta on iloa :) Välitämme terveiset myös tekijöille. Ja meidän suosikkimme on tuo viimeinen kuva karvaisen mallin kanssa ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti vielä Milla, ja myös Helmi neiti kiittää ❤

   Poista
 7. Kaunis pallomatto, varmasti on mukava jalalle, kun nousee sängystä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti, se on ollut monen aamun pelastus 🌸

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...