lauantai 20. tammikuuta 2018

Aina ei mene kuin Strömsössä

Aloin kirjoittelemaan tätä postausta itseasiassa jo keskiviikolle, mutta muuttuvien tekijöiden vuoksi tämä postaus tulee nyt, vaikkakin ei sellaisenaan kun alunperin oli tarkoitus. 

Kirjoitin aikaisemmin, että sisustuskärpänen on käynyt jo kylässä näin alkuvuodesta. Mahtava vierailija ;) Mutta, aina kuitenkaan kaikki ei mene ihan niin kuin ajattelee tai olettaa. 

Itselläni on ollut haaveena hyvin pitkän aikaa IKEA:n Fabrikör vitriinikaappi, mutta ihan yhteinen haave tämä ei ole ollut, joten tämä on tarvinnut hiukan aikaa että myös murulle tämä kelpaa :) Oikeastaan tämä kaappi on ollut haaveena ensi näkemästä lähtien, ja vaikka kovin vaihtelunhaluinen olenkin, niin on ollut hauska huomata että vuodesta toiseen olen tätä aina IKEA:ssa ihastellut. 

Reilu pari viikkoa sitten tämä haave toteutui, ja kaappi kotiutui. Sillä hetkellä en kuitenkaan voinut uskoa että kaappi ei ihan samana iltana ole kasassa ja että pääsisin kaappia täyttämään. 

Nimittäin:

* Kotiin päästessä huomattiin, että kaapin lasiosat olivat tuhansissa sirpaleissa..
-> seuraavana aamuna lähdimme vaihtamaan niitä ja oikein hyvällä asiakaspalvelulla saimmekin vaihdettua ehjiin.

* illalla kokosimme kaapin loppuun, jolloin huomattiin että saranat eivät kohtaa, ja kaapin ovi ei mene kiinni täten...
-> aikamme temppuiltuamme saimme oven paikalleen, mutta ovi ei mennyt kunnolla kiinni vaan jäi n. 10cm auki ja jos oven olisi laittanut kiinni, olisi ollut vaarana lasin rikkoutuminen.
-> soitin seuraavana päivänä asiakaspalveluun, josta vastasi oikein ystävällinen ihminen ja otti tietoja ylös ja pyysi kuvaamaan kaappia, luvattiin viikon sisään uusi ovi

* soittoa // uutta ovea ei kuulunut sovitussa ajassa joten soitin jälleen asiakaspalveluun, josta vastasi jälleen oikein ystävällinen ihminen ja saatiin sovittua kokonaan uudelle kaapille toimitus ja korvaus jne. 

* sovitun kuljetuspäivän aamuna soitettiin, että kaappimme ei mahtunut kuljetukseen ja tulisi täten toisena päivänä...
-> tässä vaiheessa huumori ei enää riittänyt asiassa, vaan totesin että kuljetus on sovittu tälle päivää monta päivää sitten ja ongelmia on ollut jo tarpeeksi joten olisi enemmän kun suotavaa että kaappi saapuu sovitusti
-> lopun kaiken kaappi saapui sovittuna päivänä, mutta myöhemmin 

* jälleen aloimme kokoamaan kaappia, ja innolla odotin että kaikki sujuu nyt hyvin. 
-> odotus ei kuitenkaan riittänyt, vaan ovi ei mene edelleenkään uudessa kaapissa kiinni. Paremmin kyllä kun edellisessä, mutta oveen tulee edelleen jännite ja lasi on vaarassa... 

* jälleen soitto asiakaspalveluun, ja pitkän puhelun jälkeen ja järjestelmän kaatumisen jälkeen on sovittuna uuden kaapin tuonti ensi viikolle. 


Ilmeisesti tässä on kyseessä virheellinen erä, ja siitä syystä kohdallemme on sattunut näitä maanantai kappaleita. Haluan kuitenkin uskoa, että kotimme yksi nurkka tulee näyttämään vielä tuolta, ja tämä haaveeni on vielä luottamuksen arvoinen. 

Olen todella tyytyväinen, että asiakaspalvelu on ollut todella loistavaa, ja asiaa on hoidettu erinomaisesti, tästä siis suuri kiitos. Ehkäpä tässä tilanteessa ei muuten enää oltaisi, vaan olisi luovutettu jo kaapin suhteen. 


REIPASTA LAUANTAITA KAIKILLE! 

8 kommenttia:

 1. Huh huh, onpa vastoinkäymisiä yhden kaapin osalta aika hurjasti! :/ Toivotaan, että vihdoin saatte kunnollisen kaapin ja pääset sitä sisustelemaan. Tsemppiä ja mukavaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni tsempeistä tällä matkalla! <3 Kyllä aika matka olikin, mutta kannatti hyvään uskoa kuitenkin! :)

   Iloista viikonloppua! <3

   Poista
 2. Oho, kylläpä vastustaa yksi kaappi 😲 Toivottavasti kolmas kerta toden sanoo 👍 Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö, aika monta vastusta todellakin tuli matkalle, mutta onneksi tosiaan se kolmas kerta onnisti! :)

   Iloista viikonloppua! <3

   Poista
 3. Oi, miten ärsyttävää!! Vaikka toisaalta minkäs sille voi, niin ymmärrän kyllä hyvin turhautumisen. Toivottavasti seuraavalla kerralla homma saataisi maaliin :)

  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri sitä, kyllä ärsytyskynnys ehti nousta monta monta kertaa tässä matkalla! Onneksi nyt sitten vihdoin on kunnollinen yksilö eikä enää tarvitse harmitella! :)

   Kiitos ja samoin! :)

   Poista
 4. Eikä! Toivotaan että ehjä kaappi nyt pian teille kotiutuisi. Olen itsekin tuota ko kaappia ihaillut ja miettinyt mahtuisiko meille, mutta on liian leveä tuohon meidän ruokahuoneeseen tai ehjää seinäpintaa on liian vähän.
  Jään odottamaan miltä kaappi teillä näyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vihdoin se ehjä yksilö saapui todellakin! Vaikka usko kyllä oli liki mennyttä, mutta onneksi sitä vähän oli jäljellä ja se riitti! :) Laitan mahd.pian kuvia nyt miltä kokonaisuudessaan näyttää :)

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...