lauantai 13. tammikuuta 2018

Mukavaa viikonloppua!Tammikuun toinen viikko alkaa olemaan lopuillaan. Täällä etelässä odotellaan edelleen lunta, ja ainakin tässä vaiheessa ensi viikolle olisi toivetta saada valkoinen maisema. Voi kuinka ihanaa se olisikaan! Eilen juuri mietin joulunajan tunnelmaa kun oli kunnolla mökillä lunta! Se oli muuten myös loistava katkos tähän harmauteen, ja antoi vähän malttia lumen odotukseen. En muuten heti muista, ettei tammikuussa tähän aikaan olisi ollut lunta. 
Edessä työviikonloppu pitkästä aikaa! Vapaapäivät menivät nopeasti pieniä puuhastellen, ja olipa kyllä mukavaa kun myös aurinko pikkasen vilahti ja pääsikin kuvailemaan kunnolla! :) 

Jäin myös ihan koukkuun Onnela sarjaan vähän puoli vahingossa! Kyseisen sarjan pitäisi tulla kevään aikana kolmoselta, joten kannattaa ehdottomasti kurkkia! 
Viime viikonlopun herkkuna kaupasta lähti mukaan uusia Kismet herkkuja, ja nämä todellakin oli tosi hyviä vaikka ihan super Kismetin ystävä en ole. Näitä tulee varmasti ostettua toistekin. Tässäpä siis viikonlopun herkkuvinkkiä, jos ei liian tiukkoja uudenvuoden lupauksia ole tehty ;) 

Kastehelmi sarja kasvoi jouluna myös parilla uudella jälkkärikipolla, jotka on ollutkin haavelistalla hetken jos toisen <3 Nämä sopii loistavasti harmaiden kanssa yhdistettäväksi. 

IHANAA VIIKONLOPPUA! 

4 kommenttia:

 1. Täällä yritetty olla tammikuun ajan ilman herkkuja. Tänään meinaan kyllä kaffen kanssa herkutella, kun mennään viisikymppisille. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihan hyvä suunnitelma! :) Täälläkin koetetaan herkuttelut jättää ainoastaan viikonlopuille, välillä kyllä lipsahtaa ;)

   Poista
 2. Toivotaan että ensi viikolla saataisin hiukan lisää lunta ja päästäisiin hiihtämään täällä etelässäkin!
  Mukavaa lauantain jatkoa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kun ulos katsoo, niin hiljalleen lunta leijailee :) Lumimyrskyä luvattu, toivottavasti se toisi mukanaan pysyvän lumen :)

   Kiitos Kaisa, ja iloista uutta viikkoa! <3

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...