keskiviikko 31. tammikuuta 2018

Yksi haave täytetty

Viime viikolla kirjoittelin hiukan erilaisista haaveista täällä, mutta tottahan toki nekin on iso(kin) osa kotia ja myös sisustusta. Enemmän kuitenkin tulee itselle, ja välillä myös blogin puolelle tehtyä haavelistaa ihan niistä perinteisistä sisustushaaveista. 

Nyt voikin yhden haaveen kohdalle vetää raksin päälle, kun pari viikkoa sitten kotiutui tuo pitkään mielessä pyörinyt Design Letters maljakko. Tämä ei ollut mitenkään tällä hetkellä listan kärkipäässä hankinnoissa, vaan keikkunut onnellisesti siellä kuuluisalla listalla. 

Stockmannilla kiertäessä erään hyllyn ohi mennessä tämän kylkeen oli laitettu -60% tarra, niin ei sitä sitten tarvinnut sen kauempaa miettiä. Tälläisiä harvoin osuu kohdalle! 

Jos ihan tarkkoja ollaan, niin haavelistan maljakko on ollut se isompi malli, mutta itseni tuntien tiedän että olisi alkanut harmittamaan todella kovasti jos tämän pienemmän yksilön olisin kauppaan jättänyt. 

Tämän maljakon myötä myös tulppaanit ovat saaneet "uuden mahdollisuuden". Kirjoittelin alkuvuodesta, että viime vuoden jälkeen tulppaanit eivät vaan ole kotona silmää miellyttäneet, vaikka kaikissa kuvissa niitä ihailenkin! Nyt näyttää selvästi siltä, että tulppaanit ovat saapuneet meillekin takaisin! 8 kommenttia:

 1. Ihana kun saa haaveitaan toteutettua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta! :) Pitkään keikkuneet listalla on varmoja juttuja <3

   Poista
 2. Komppailen Kaisaa, että ihan tunne, kun saa haaveita toteutettua. <3 Tosi kauniisti sopiikin tulppaanit tuohon maljakkoon!

  Mukavaa lumista torstaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, tietää että on odotettu juttu kun on pitkään haavelistalla ollut <3

   Kiitos paljon, ja iloista pakkaspäivää! <3

   Poista
 3. Hieno alelöytö ja miten iloiseksi näistä löydöistä tuleekaan :) Minulla vähän sama juttu tulppaanien kanssa, omassa kodissa ne eivät oikein tunnu yhtä ihanilta nykyään. Jotenkin ne eivät aukea ja kuivuvat vaan ikään kuin pystyyn maljakkoon. Tänä vuonna olen ostanut ainoastaan sen yhden kimpun. Lumista ja tunnelmallista iltaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin niin :) Tuollainen joka on niin kauan ollut haaveissa ja sitten sen saa kotiuttaa vielä noin edullisesti niin todella mieluisa juttu :)

   Eihän, mahtavaa, en ole yksin tämän tulppaani jutun kanssa! Itsellä se alkoi jo viime vuonna, pari kimppua oli, mutta ne eivät vaan näyttäneet kotona hyvälle vaikka monissa kuvissa ihailin ja haaveilin tulppaaneja! Tänä vuonna ollut liki sama juttu. Tosin tuossa uudessa maljakossa ovat olleet ihan ilo silmälle, mutta muuten ei ole iskenyt ;) Ehkä meidän on parempi pysyä muissa leikoissa :)

   Kiitos Janina, ja iloista pakkaspäivää! <3

   Poista
 4. Hyvän löydön teit kyllä! Itse ostin viime viikolla ne ekat tulppaanit. Tänään tekisi mieli hakea myöskin jotain kukkia kotiin, kun koko aamupäivän siivoskellut. :) Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköstä vaan! :) Kun sellainen alelappu roikkuu tuotteessa niin ei sitä pysty jättämään kauppaan! :)

   Siivouksen päätteeksi kukat ovatkin... <3

   Iloista päivää!

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...