perjantai 23. helmikuuta 2018

Kevättä ilmassaPerjantaita kaikille! :)

Miten huikean upeat talvipäivät meillä onkaan takana! Koko viikko on saatu paistatella auringon alla, samalla kun pakkaslukemat ovat nousseet kunnon talvisiin lukemiin. Aamuisin on ollut hurjan kylmä, mutta jo aamupäivästä on saanut tuntea auringon lämmittävän selvästi! Bussipysäkillä odottaessa tämän huomasi varsin hyvin, jännäsin tuleeko siellä kovinkin kylmä mutta päinvastoin! Niin upeasti aurinko lämmitti jo säteillään! Yksi kevään merkki siis? :) 
Kevään tulon myötä myös kukat // viherkasvit kotona lisääntyvät. Tämä on selvästi ihan alitajunnasta tulevaa, sitä vaan alkaa kaipaamaan valon myötä myös vehreyttä ympärilleen. 

Kotiutin pari viikkoa sitten yhden kohtuu pitkään mielessä olleen viherkasvin, josta jo instan puolella onkin kuvaa vilahtanut. Blogiinkin tämä ihanuus ansaitsee tulla, joten siitä myöhemmin lisää. 

Leikkokukkia, ja varsinkin keväisiä oksia on myös runsaasti kotona, ja niitä jaksaa ihastella ja ihastella! 
Upeasta MARI-A putiikista kotiutui hiljattain Marimekon Siirtolapuutarha purkki, ja en millään raaskinut ottaa tätä heti säilytyskäyttöön, vaan purkki ansaitsi päästä ensin toimittamaan maljakon virkaa, jossa onkin aivan omiaan! :) 

Yhdet ehdottomat lempparikukat ovat jaloleinikit, ja niitä todella kovasti aina odotan piristämään näitä helmi-maaliskuisia päiviä. Yksi ihana kimppu näitä on ollut, ja toivottavasti seuraavaan törmään pian! :) 


* purkista saatu alennusta bloginäkyvyyttä vastaan 6 kommenttia:

 1. Ihanan keväistä! Täälläkin haaveillaan jaloleinikeistä, muttei vielä ole tulut kaupoissa vastaan. Täytynee pistäytyä ihan putiikkiin! 😊 Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenna! :) <3 Tämä aika on ihanaa, kun on vielä talven tunnelmaa ja samalla kevään ensi merkkejä! :)

   Jaloleinikit ovat kyllä mitä ihanimpia! Haaveilen lomakukiksi niitä! :)

   Kiitos ja ihanaa aurinkoista päivää! <3

   Poista
 2. Aurinko on todellakin ollut lämmittävä ja antanut energiaa. Pikkuhiljaa se kevät tulee. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin monta upeaa aurinko päivää takana! :) Sieltä se kevät todellakin tulee! :)

   Poista
 3. Täällä ihailen vaan 😍😍

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...