keskiviikko 14. helmikuuta 2018

Ystävänpäivä & Pätkis muistoja

IHANAA YSTÄVÄNPÄIVÄÄ KAIKILLE! <3

Arvostan kovasti, että näinkin tärkeä päivä on kalenterissa, mutta samalla ajattelen kuitenkin ( vahvemmin ) että jokainen päivä on ystävänpäivä! Ystäviä on ihana muistaa ja kiittää pitkin vuotta pienin piristyksin, eikä vain tänään 14.2. Niin tärkeitä kun ystävät ovatkin tässä elämässä. 

Itselläni pyöri eräs ajatus mielessä ennen joulua, ja tässä matkan varrella se on muhinut ja nyt ajattelin, että tänään olisi loistava päivä laittaa ajatus teoiksi. 

Joten, palataampas "vähän" ajassa taaksepäin...

Itselläni pätkis suklaaseen liittyy lapsuudesta ihania muistoja. 
Pätkis oli ihan super herkkua, ja kuinka olikaan luksusta kun silloin tällöin kauppareissulta ilman että oli karkkipäivä niin saikin pikkukärryihin napata "pätkis nannaa" kuten olen tätä kutsunut. Muistan eritoten kuinka talvella potkukelkalla kauppaan mennessä se oli huippu hetki kun tämän herkun sai, ja pääsi kotiin herkuttelemaan! Lieneekö jäänyt jostakin yhdestä kerrasta tälläinen "tapa" joka pienen ihmisen mieleen piirtynyt... 

Pätkis on pysynyt yhtenä lemppari suklaana aina aikuisikään saakka. Kuinka hyvää se on sellaisenaan, saati kun keittää kupin kuumaa teetä... 

Vuoden taitteessa kauppoihin on tullut uutuutena Pätkis suklaalevy, joten tästähän riittää jaettavaksi vaikka kaverillekin :) 

Haluaisinkin muistaa nyt muutamia blogini lukijoita tällä ihanalla uutuudella! Ja jos teillä on itsellänne muistoja liittyen pätkis suklaaseen, niin olisi valtavan ihana kuulla niitä ja halutessanne voitte jatkaa tätä herkullista ajatusta eteenpäin :) 

Jenni <3

Jenna <3

Janina <3

Kaisa <3

Suvi <3

Teille lähtisi pieni makea paketti matkaan tätä herkullista suklaata! :) 

Tänäänhän on lupa herkutella?! :) 


P.S. Janina, Kaisa ja Suvi, laitteko osoitetta s.postiin! :) 

12 kommenttia:

 1. Oi, miten ihana yllätys blogistasi löytyikään. Kiitos! Ja, oikein ihanaa ystävänpäivää myös sinulle! <3
  Pätkiksestä muistona on lapsuus ja kesät maalla mummun luona. Kyläkaupassa myytiin pätkiksiä ja usein sellaisen mummo minulle ostikin. Kun mummo nosti pyöränkyytiin (sellaiseen vanhaan rautaiseen pyöränistuimeen) ja antoi kotimatkaksi pätkiksen syötäväksi. Kun päästiin perille oli pätkis sulanut käsilleni ja osa suklaasta oli ympäri naamaani. Oi, mummu miten ihanan muiston olet jättänyt minulle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos Kaisa ja ihana kun olet blogini matkassa mukana! <3

   Ihana muisto sinulla(kin) pätkiksestä! :) Ajattelinkin, että monelle varmasti menee sinne lapsuuteen jokin muisto tästä suuresta pienestä herkusta! :) Lähdin heti ajatuksissa tunnelmiin josta kerroit, kuulostaa oikein ihanalle! :) <3

   Poista
 2. Hyvää Ystävänpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos, ja näin jälkikäteen samoin! :)

   Poista
 3. OI että, miten ihana yllätys, kiitos ihana! <3 Ja aivan ihanaa ystävänpäivää! <3
  Omat ekat pätkismuistot liittyvät niihin kaksivärisiin papereihin ja kuinka herkut oli silloin kääritty hauskasti. Muistan, kun pätkiksen sai välillä päiväkotipäivän jälkeen herkuksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos Jenni ihana kovasti, ja myös kun olet blogini matkassa! <3

   Ihana ja nostalginen muisto sinullakin, tämä todella taitaa olla sellainen herkku joka maistuu lapsesta vaariin asti :) Ja ihana herkkuhan tämä onkin antaa lapselle! :)

   Poista
 4. Ihanaa ystävänpäivän iltaa ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis Erika ja samoin, vaikkakin näin jälkikäteen! <3

   Poista
 5. Oi, mikä yllätys täällä olikaan <3 Ihan sanattomaksi menen, koskaan aikaisemmin saanut tälläistä yllätystä. Sydämellinen Kiitos sinulle <3 Minullakin pätkis muistot liittyvät lapsuuteen ja isovanhempiin, isän vanhempiin, eli minun famo ja fafa :) Famolla oli niitä aina kirjahyllyn kaapissa josta sai niitä hakea ruoan jälkeen ja jos menin hänen kanssa saaren kyläkauppaan sain sieltä yleensä pätkiksen tai jonkun muun Fazerin suklaapatukan :)

  Suloisen sydämellistä ystävänpäivän iltaa sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Janina kovasti kauniista sanoistasi, ja kiitos kun olet blogini matkassa! <3

   Sieltäkin löytyi ihana muisto tästä suklaasta, upeaa! <3 Nostalgista! Ja aivan ihana kun jaoit kauniin ja herkullisen muiston! :)

   Kaunista talvipäivää ja ystävänpäivää näin jälkikäteen vielä! <3

   Poista
 6. Voi sinun kanssasi, olet aivan mahdoton!! ❤️❤️❤️

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...