perjantai 9. helmikuuta 2018

Taulun paikka?

Muutama viikko sitten jo tilasin pitkään haaveissa olleen BEdesign:in julisteen, jota olen ehtinyt ihailla kerran jos toisenkin. Sain kuitenkin vasta toissapäivänä hankittua uudet kehykset, ja juliste pääsi rullaltaan esille :) 

Alkuperäinen ajatus taulun paikasta oli tuossa vasemmassa kulmassa kuvissa (ylin ja alin kuva), jossa on nyt vielä toistaiseksi viime vuonna voitettu kalenteri. Kokeilin taulua kuitenkin senkin päälle, ja tykästyin myös tähän ratkaisuun kovasti. Joten, nyt on hiukan entten tentten tilanne. 

Kalenteri lähtee joka tapauksessa pian paikaltaan, ja se ehkä selkiyttää päätöksen tekoa. Näin ainakin toivon kovasti ;) Tykkään myös kovasti tämän hetkisestä ratkaisusta senkin päällä, näet sen esimerkiksi tästä. Pentikin peili sopii nimittäin aivan ihanasti paikalleen tuossa. Mutta, peilillekin olisi tovin päästä toinen paikka, kun vanhasta ovesta valokranssi saa lähteä odottamaan syksyä. Joten, tästä ehkä tulee tuttu lumipalloilmiö. 

Mitä mieltä olet, sopiiko taulu senkin päälle vai seinälle? :) 


ILOISTA PERJANTAITA TOIVOTELLEN! 

4 kommenttia:

 1. Hyvin sopii tuonne paikalleen mun mielestä! :) Mistä olet löytänyt nuo kehykset? Itse olen aiemmin ostanut IKEAsta isoja kehyksiä, joissa on ohuet reunat ja lasi, mutta niitä ei nyt enää saakkaan sieltä...

  Ihanaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni 💖

   Ikeasta tuo kehys on myös 🤗 tuo on todella kevyt kun ei ole lasia vaan muovia, olen siksi suosinut nuita kehyksiä paljonkin kun saa taulutarroilla kiinni seinään 🤗 Fiskbo nimeltään. 🤗

   Lämmin kiitos ja mukavaa viikonloppua myös teille ❤

   Poista
 2. Hyvin sopii minustakin ja ihana taulu!
  Mukavaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon mielipiteestä! :) <3

   Iloista talvistapäivää! :)

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...