tiistai 6. helmikuuta 2018

Tärkeitä ajatuksiaKirpsakkaa pakkashuomenta!

Voi kuinka upeista talvipäivistä olemme saaneet nauttia viime päivät! Viikonlopun reissussa ollessamme myös lumimäärä yllätti, kuinka hurjasti sitä olikaan vanhoilla kotiseuduilla. Ei muutamaan talveen ole moisia kinoksia nähty! Vaikka pakkanen purikin nenän päästä, niin oli aivan ihana käydä happihyppelyllä sunnuntaita. Onneksi se talvi tuli, vaikka odotuttikin! 
Yksipäivä fb:n puolella törmäsin todella osuvaan ajatukseen // sanomaan tai tarkemmin ottaen useampaankin. Nappasin tämän ajatuksen ylös myös siksi, jotta voisin sen tänne blogin puolelle kirjoittaa. 

Joten pidemmittä puheitta... 
" Minut opetettiin tervehtimään astuessani huoneeseen, sanomaan kiitos ja olehyvä, kunnioittamaan vanhempia. Nostamaan laiskan ahterini, jottei vanhemman henkilön tarvitse seistä, sanomaan täti ja setä. Auttamaan apua tarvitsevia, pitämään ovea auki sen sijaan, että antaisin sen lävähtävän toisen naamalle, pyytämään anteeksi silloin kun on syytä. Rakastamaan läheisiäni heidän itsensä vuoksi, ei siksi mitä voin heiltä saada. Opin myös, että muita tulee kohdella niinkuin toivoo itseään kohdeltavan! "


Mitä ajatuksia tämä sinussa herättää? :)  


10 kommenttia:

 1. Totta. Asiakaspalvelutehtävissä toimivana yritän erityisesti huomioida lapset kohteliaasti käyttäen juuri näitä tervehtimistä, kiitos, ole hyvä sekä hyvää ruokahalua... Koska omalla esimerkillä näytän pienille myös mallia. Samalla saan itsekin positiivista latinki päivääni toimiessani ajatelmasi tavoin 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kun jätit kommenttia! <3

   Voin todellakin yhtyä sanoihisi, kyllä se positiivisuus on vaan tarttuvaa ja voi piristää // pelastaa jonkun henkilön huononkin päivän kääntäen sen paremmaksi! :) Aito ja iloinen ystävällisyys asiakaspalvelussa on aivan upea asia! :)

   Poista
 2. Kultainen sääntö on elämän tärkeimpiä oppeja. <3

  VastaaPoista
 3. Minusta on hyviä ohjeita, jospa nykynuorisollekin opetettaisi vieläkin noita ohjeita, koulussa sekä kotona.

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...