lauantai 2. kesäkuuta 2018

Juhlapäivä





Rentoa lauantai huomenta kaikille! 

Täällä on tänään herätty jälleen vuotta vanhempana. Niin se on jälleen vuosi hujahtanut nopeaa vauhtia, ja on aika aloittaa kesä(kuu) synttäreiden merkeissä. 

Ihana ylläri tähän ( synttäri ) viikonloppuun oli se, että saamme rakkaan ystäväpariskunnan meille kyläilemään! Voi kuinka olenkaan tätä hetkeä odottanut! <3 
Sen lisäksi, kun kerran ilmat suosivat, niin huomena olisi tarkoitus suunnata kesän ensimmäiselle piknikille! Rentoa ja mukavaa yhdessä oloa, se on ehdottomasti parasta mitä voin juuri nyt toivoa. 

Muistellen viime syntymäpäivääni, taisi mittari näyttää hurjat +6 astetta, mutta kuten tiedätte, tykkään tunnelmoida joten en laittanut sitäkään ollenkaan pahaksi. Ihanat muistot siitäkin päivästä, vaikka kaikin puolin oli muuten hyvin poikkeuksellinen. 

Tähän postaukseen haluaisin antaa myös vinkki vitosen, ja vinkata että Citymarketeista löytyy nyt aivan upeita leikko hortensioita! Vai mitä sanotte kuvassa olevasta kaunokaisesta? Se on muuten jo reippaat kaksi viikkoa pysynyt aivan vallan hyvässä kunnossa! 

Iloa tähän päivään kaikille sankareille ja koulunsä päättäville! <3




8 kommenttia:

  1. Oikein paljon Onnea sinulle! Ihana tuo kukkasi on, kestää maljakossa pitkään.
    Kesälapselle toivon ihanaa kesää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaunis muistamisesta 💛

      Kukka todella kesti pitkään, liki 3 viikkoa ilahdutti 🤗

      Poista
  2. Onnellista syntymäpäivää ja suloista kesää! :)
    Maisa

    VastaaPoista
  3. Niin oli mukavaa nähdä ja kiitos myös koiruudella hoidosta ja kaikesta akkojen kesken hetkestä kun ukot höpötti omiaan.

    VastaaPoista
  4. Onnea,onnea! Itsekkin ihailin niitä viikolla kaupassa, mutta olin töihin menossa, niin en voinut napata mukaan. :) Aurinkoista viikkoa!

    VastaaPoista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...