tiistai 22. tammikuuta 2019

Viittä vaille valmisTäällä on takana melkoiset touhupäivät! Nimittäin keittiöremontti on nyt viittä vaille valmiina. Pieniä viimeistely töitä riittää meille vielä, ja niitä tehdään tässä aina sopivissa väleissä. 

Perjantaina saapuu vielä uusi liesi, joka on viimeinen "iso muutos". Uusi liesituuletin on myös mietinnässä, koska nyt kaiken muun uuden ohella tuo vanha näyttää oikeasti vanhalta :D 
Tässäkin varmasti voi puhua tästä kuuluisasta lumipallo ilmiöstä, toinen asia johtaa aina toiseen... mitähän tämän jälkeen vielä keksisi... hmm... 

Täytyy kyllä sanoa, että oli oikein mielenkiintoista seurata remonttia vierestä, ja mitä kaikkea ( kommervenkkiäkin ) siihen sisältyy! Kaikki kun ei aina mene kun strömsössä! 

Koti oli aika hyrskyn myrskyn, ja se oli itselle ehkä se vaikein pala tässä osuudessa :D Nyt kuitenkin kun kaikki suuret ja likaiset hommat on takana niin huomiseksi suunnittelin kunnon siivous urakan töiden jälkeen, jotta sitten voi jäädä hyvillä mielin vapaalle :) 

Postauksen kuvat eivät nyt liity itse asiaan, mutta ovat yhden kauniin ja aurinkoisen päivän tunnelmia kotoa :) 

Kirpsakkaa pakkaspäivää kaikille! <38 kommenttia:

 1. Jään odottelemaan keittiönne muutoksen valmistumista. Täällä jätettiin myös vanha liesituuletin ja nyt ollaankin mietitty, pitäisikö se vaihtaa. Vaihtaminen vaan tuntuu hieman hassulta, kun ei vanhassa ole mitään teknistä vikaa. :)
  Mukavaa tiistaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla! :) Laitan tässä mahdollisimman pian kuvia kun saadaan vielä viimeistelyäkin tehtyä :)

   Siellä ollaan siis saman ajatuksen äärellä kun täällä. :) Ei meilläkään tosiaan mitään vikaa, mutta se vaan paistaa nyt jotenkin rumasti kun muu uutta :D

   Iloista perjantaita! <3

   Poista
 2. Uskon että teillä on aikamoista vipinää. Kyllä remonttia on kiva tehdä, ja kun se valmistuu, on ilo katsella käden jälkiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mennyt viikko on ollut kyllä aika touhun täyteistä, ja vielä jatkunee vähän. Mutta paremmalla puolella jo :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kyllä tämä onkin ollut aika jännä matka kaikkineen :D Mutta onneksi ollaan tällä puolen hommia jo :D

   Poista
 4. Varmasti hieno lopputulos :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ollaan tosi tyytyväisiä tähän astisiin valintoihin :)

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...