lauantai 26. tammikuuta 2019

ViikonloppuJohan on ollut viikko! Tähän viikkoon on mahtunut paljon touhua ja menoa. Viikonloppu olisi edessä töitä, joskin lyhennetyillä päivillä yllättäen. Tänään kuitenkin olisi tarkoitus ennen töitä mennä vielä hankkimaan ( uudistuvaan ) keittiöön muutama hankinta, ja huomiseksi suunniteltiin vihdoin varaston siivousta joka on viikko toisen perään siirtynyt ja siirtynyt. Niin josko nyt saataisiin ilman muutoksia sekin tehtyä. 

Itsellä on tällä hetkellä sellainen tunne, että enemmän kun mielellään tyhjennän varastoa! Varasto on nimittäin "kohtuu" täynnä, niin olisi mukava saada sinne tilaa, jotta sitten olisi helpompi sitäkin käyttää. 

Josko tuo keittiöhomma on vienyt paljon aikaa viimeisen viikon aikana, niin viikolla tehtiin myös olohuoneeseen muutosta. Tässäkin oli heti se kuuluisa lumipallo ilmiö, ja yksi asia johti toiseen. 

Kaikki lähti liikkeelle tuosta matosta, joka on kyllä suureksi harmiksi ollut todella epäkäytännöllinen.  Maton koko on nimittäin ollut juuri tismalleen oikea meille, ja sen kokoisia mattoja ei muuten olekaan silmään osunut. Mutta kieltämättä alkoi turhauttaa kun imuri meni tukkoon parissa imurointi kerrassa, kun matosta lähti aina vaan putua vaikka se on syksystä asti siinä paikallaan ollut. 

Josko pian pääsisin sitten tänne blogin puolellekin päivittelemään alkuvuoden muutos kuvia! :)

Nyt kuitenkin aamupalalle ja asioille! 

Ihanaa lauantaita! <34 kommenttia:

 1. Auttaako jos mattoon laittaa suojasuihkeen?Meillä yksi matto imee itseensä kaiken ja onneksi kooltaan ei niin suuri,että viitsii sen hyvin hinkata imuroimalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En itseasiassa tullut kokeilleeksi tuota. Hyvä idea! Täytyy pitää vastaisuuden varalle mielessä. Tuo mitä matosta lähti, oli ihan maton omaa kuitua, mutta määrä oli aivan käsittämätön kun aina vaan lähti ja lähti.

   Poista
 2. Oi, teillä on nyt kovasti tehty muutoksia kotona. Jään odottelemaan muutosten valmistumista!
  Mukavaa alkavaa viikkoa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, ihan mahtava kuulla! :)

   Iloista torstaita sinulle Kaisa! <3

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...