torstai 28. helmikuuta 2019

Helmikuun hetkiäHelmikuu viheltelee jo loppuaan. Nopeasti tämä ( lyhyt ) kuukausi meni, ja on aika toivotella maaliskuu tervetulleeksi. Niin ja hei, virallisesti kevätkin maaliskuun myötä! 

Mitä sitten jäi helmikuusta mieleen? 
Ensimmäisenä varmasti ikävä kyllä aivan kamala influenssa kovine jälkitauteineen, joka kaatoi meidät molemmat sängynpohjalle useammaksi päiväksi. 
Sää muuttui myös uskomattoman aikaisin keväisemmäksi ja vaikka sitä lunta ehti tulla ja tulla, niin kummasti ne lumet on kyytiä saaneet jo! 
Helmikuussa oli myös mukavia pieniä ( juhla ) hetkiä, ja oli mukava leivoskella talvipäivien kunniaksi uudessa keittiössä. 
Myös eräs kauan kauan mieltä painanut asia nytkähti liikkeelle, ja olo on siitä kovin helpottunut. 
Helmikuun aikana kotia koristi useampi tulppaanikimppu, mutta lemppareihin kuuluvat jaloleinikit ja magnolian oksat ovat myös saapuneet kukkakauppoihin eli ihanaa vaaleanpunaista loistoa ollut näiden myötä. 

Maaliskuu alkaakin kivasti, koska loma jo kolkuttelee nurkan takana. Itse aloittelen hieman aikaisemmin vapaiden myötä lomaa ( ensi viikolla ), ja seuraavalla viikolla sitten lomailemme yhdessä. 

Tälläisissä tunnelmissa sitten otetaan maaliskuuta vastaan! 

Iloista helmikuun viimeistä päivää kaikille! <3 

P.S. Arvonnan voittaja ( anonyymi ) Johanna ei ole vielä ilmottautunut, arvon alkuviikosta uuden voittajan jos en saa ensimmäistä voittajaa kiinni siihen mennessä! :) 

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos paljon Jenna! <3 Vaaleanpunainen on ottanut paikkansa! :)

   Poista
 2. Kaunis kollaasi ja mukavat muistot helmikuulta!
  Ihanan aurinkoista maaliskuuta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa sinulle kovasti! <3

   Maaliskuun iloa ja aurinkoa myös sinne teidän suunnalle! <3

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...