lauantai 9. helmikuuta 2019

Lepoa ja lunta lisääTäällä on viime päivät vietetty sohvan ja sängyn väliä kulkien. Juotu lukematon määrä kuumaa juomaa, ja nukuttu ( pitkiä ) päikkäreitä. Hurja influenssa nyt ( lopunkaiken ) saapui kylään, ja vei kyllä olon niin huonoksi että en kyllä moista muista kokeneeni. Nyt ehkä uskallan sanoa, että valoa hiukan tunnelin päässä näkyy, ja eiköhän sitä tästä taas päästä terveiden kirjoihin. 

Vapaa viikonloppu ja suunnitelmat vaihtuivat nyt heitosta leppoisaan kotoiluun. Onneksi suunnitelmia voi aina tehdä uusia, ja toteuttaa seuraavassa hyvässä hetkessä. 

Sohvalla levätessä olen katsellut välillä hiljalleen, välillä vähän reippaamin tullutta lunta. Ja voinut vaan ihmetellä kuinka suuri määrä lunta tälle talvelle onkaan saatu! Itse en laita tätä ollenkaan vastaan, ihana kun talvella on talvi, mutta kyllä sitä toki nyt jo aika reippaasti on :) 

Tähän loppuun haluaisin esittää vielä ison kiitoksen viime postaukseen kommentoineille! <3 Kuinka ihana onkaan lukea kauniita ja kannustavia kommenttejanne! Olen lukenut niitä moneen kertaan ja ajatuksella, ja todella kiitollinen tsempeistä! <3

Leppoisaa lauantaita kaikille! <3

4 kommenttia:

 1. Niin kaunis kollaasi taas tuttuun tapaan. <3 Pikaista paranemista sinne, pöpöjä tuntuu olevan nyt liikkeellä. Itsekkin olen jo pitemmän aikaa miettinyt, tuota lautasta tietenkin S-kirjaimella. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos niin paljon, ihana kuulla! <3

   Todella paljon on pöpöjä tosiaan liikkeellä, ja extra sitkeä pöpö on tänne rantautunut. Vieläkin ollaan pitelemässä sairastupaa. Empä moista muista!

   Taidetaan molemmat olla harmiksi kovin myöhässä, nimittäin itsekin luonnollisesti S lautasta loppuvuodesta metsästin kun näitä ostin ja missään ei enää ollut. Jotenkin ymmärsin että valmistus lopetettu. Jos jostain satut kuitenkin löytämään niin vinkkaa ihmeessä, olisin myös kiinnostunut :)

   Poista
 2. Ihanat kuvat! Ja, pikaista paranemista! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos Kaisa! <3

   Täällä vielä pidellään sairastupaa, mutta onneksi nyt edes vähän paremmalla puolella jo :)

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...