sunnuntai 14. huhtikuuta 2019

Makoisaa sunnuntaita!Leppoisat sunnuntai huomenet täältä vapaiden keskeltä! 

Lumet on saaneet entisestään kyytiä ( ainakin täällä etelässä ), ja katujakin on putsattu jo hyvää vauhtia. Uudet lenkkarit ovat päässeet reippaaseen käyttöön, ja kevättä on tullut käytyä tuoksuttelemassa harvase päivä. Tosin nyt niskajumi on hieman hidastanut vauhtia, mutta toivottavasti se tästä nyt alkaa kääntymään paremmalle puolelle jo! 

Rauhallinen sunnuntai aamupäivä edessä yhdessä. Iltapäivällä onkin visiitti lentoasemalle, ja murun on aika lähteä työmatkalle. Itse toivon, että kello kävisi nopeaa ja odotettu ja ( tällä hetkellä luvattu ) aurinkoinen pääsiäisloma alkaa yhdessä :) 

Ajattelin, josko leipoisin hyvin hyvin pitkästä aikaa kääretorttua ( pakkaseen ) murun poissa ollessa, muuten kun en viitsi kotona allergian vuoksi juurikaan kananmunia käyttää. Eikä mitä tahansa kääretorttua, vaan pääsiäiseksikin sopivaa kinder kääretorttua! 
Toisaalta, löysin myös erittäin hyvänkuuloisen pätkis juustokakun ohjeen, joka olisi myös erittäin varteenotettava... hmm... 

Pätkiksestä puheenollen, kauppoihin on hiljattain ilmestynyt pätkis keksejä, ja voi NAM! Nämä kyllä ovat todella hyviä, eli jos vaan pätkis maistuu, niin varmasti tykkäät näistäkin. 
Pätkis on itselläni ollut suuri herkku lapsuudesta saakka, ja edelleen mukana juttu kulkee "pätkis nannasta", jota oli kauppareissuilla niin mahtava saada! 

Löytyykö sieltä muita pätkis faneja? :) 6 kommenttia:

 1. Oii, pätkiskeksejä, ne ovat varmasti herkullisia!
  Leppoisaa sunnuntaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne todella ovat kyllä nams! :)

   Kiitos Sari, ja iloista pääsiäisen aikaa! <3

   Poista
 2. Voi pätkis, omnom <3
  Minä en niinkään ole fani, mutta mies söisi niitä vaikka kuinka. Pitää ostaa pääsiäiseksi omat herkut herralle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pätkis on niin herkkua, joten nämä keksit olivat aivan loistava lisä! :)

   Kannatan, täälläkin on osittain molemmilla omat herkut! :D

   Poista
 3. Pätkis on täälläkin herkkua ja huomasin kuvistasi pätkiskeksit, joita on ehdottomasti päästävä maistamaan, kunhan kotiudumme. :)

  Ihanaa pääsiäisviikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos pätkis yhtään maistuu, niin voisin vannoa, että nämä keksit ovat sitten aivan oikeaan osumassa :) Ovat kyllä tosi herkkua :)

   Kiitos ihana, ja samoin teille! <3 Turvallista kotiinpaluuta! :)

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...