keskiviikko 10. huhtikuuta 2019

VastustamatonOlen monesti kirjoittanut blogissa kuinka suuri ( ja aina vaan suurempi! ) merkitys kuvilla on itselleni. Kuinka paljon niistä saankaan inspiraatiota, joka luonnollisesti vaikuttaa moneen moneen asiaan. 

Valokuvaaminen on itselle hyvin tärkeä ja rakas harrastus, ja kuten varmasti monelle kanssa bloggaajalle myös, oikein oiva keino rentoutua ja toteuttaa itseään myös. 

Itsellä tuli hiljattain järkkärin kanssa kuusi vuotta yhteistyötä täyteen, ja tämä aika on ollut oikeastaan tosi tiivistä valokuvausta kyllästymättä tähän hommaan ollenkaan. Sitäkin ennen muutaman vuoden pokkari oli loistava kaveri. 

Instagram on päivittäin kovassa käytössä, ja onkin itselle yksi suurimmista inspiraation lähteistä. Tykkään katsella monenlaisia kuvia, mutta luonnollisesti suosikiksi nousee erilaiset sisustuskuvat. Ihastelen myös todella paljon erilaisia "kahvikuppi kuvia", ja nämä ovatkin myös siis siellä kärkipäässä. 
Kolmanneksi voisin nostaa erilaiset kauniit sisustusasetelmat // yksityiskohdat. Kuvasin itsekin ennen todella paljon yksityiskohtia, ja olenkin kokoajan koettanut laajentaa kuvakulmia, mutta edelleen rakastan kuvata myös näitä yksityiskohtia itsekin. 

Taannoin bongasin ( luonnollisesti ) instan puolelta aivan ihastuttavan & ( vastustamattoman ) näköisen kirjan, ja sitä oli aivan pakko alkaa googlettamaan. Kirjan olemus vei mukanaan, ja sitten etsinkin mistä kirjan voisin ostaa. Pian kirja olikin ostoskortissa, ja viikonloppuna parin viikon odotus palkittiin kun kirjan sain vihdoin ja viimein kotiin. 
En ole vielä kun ehtinyt vilkaista kirjaa, mutta oi ja voi, mitä kuvia kirja pitääkään sisällään! Tässä sitä on kukka inspiraatiota sitten hetkeksi aikaa, ja voi kuinka tuo kirja sointuukaan samalla niin mukavasti sisustukseen! 

Mikä on sinun paras inspiraation lähde? :) 

Mukavaa päivää kaikille! Kyllä se kevät sieltä taas palaa! 


4 kommenttia:

 1. Täällä olisi ideoita haalittuna vaikka kuinka paljon, milloin mistäkin. Mutta, juuri nyt vaivaa jonkinmoinen saamattomuus. En siis saa otettua kameraa esille ja kuvia otettua. Ja, toiseksi tarvitsisin myös pientä opastusta kuvaamiseeni. Tuntuu että en saa ikuistettua kuvaan sitä mitä haluan. :)
  Sulla on niin kaniita kuvia ja itse ainakin saan niistä ideoita itselleni! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kuulostaa varsin tutulta. Ja väkisin ei kannata yrittää. Siitä ei tule ( useinkaan ) haluttua lopputulosta. Mutta usko pois, kyllä se siitä talttuu, ja pian saat taas aikaan kameran kanssa paljonkin! :)
   Täällä myös kaivataan kurssia, sitä jota olen jo pidemmän aikaa haaveillut, mutta vielä joku päivä ehdottomasti! :)

   Voi Kaisa, kiitos niin suuresti ihanista sanoistasi, sain ihan kyyneleet silmiini! <3 Kiitos!

   Tsemppiä sinne hurjasti ja lauantain iloa! <3

   Poista
 2. Se tunne, kun löytää etsimänsä on todella palkitseva! Voin oikein kuivitella, kuinka vapaapäivinäsi aloitat päiväsi teen kera ja selaat tuota kirjaa aivan innoissasi! Kirjoissa vaan on se "oikea" tuntu, joka näistä mobiililaitteista puuttuu; sivujen kahina ja musteen tuoksu. Ah, ihanaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on muuten niin totta! Mieluummin 1 hyvä kun 9 hutia nimittäin.

   Ja osuit kyllä oikeaan tuon aamun kanssa, ja vielä ihanasta kupista! <3

   Ja kyllä vaan, kirjoissa on ihan se oma fiiliksensä, aivan eri asia kun näyttöä tuijottaen. Joten, tälläiset hetket väliin on aivan ihania ja suotavia :)

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...