perjantai 26. huhtikuuta 2019

Makuuhuoneen uudistustaMielessä on jo tovin, jos toisenkin pyörinyt muutokset makuuhuoneessa. Mutta en ole päässyt puusta pitkälle, ja asia on jäänyt odottamaan aina parempaa hetkeä.

Joskus muutokset ottaa aikansa, ja paikkansa. Ja parempi kai rauhaksiin, jotta valinnoista tulee mieluisia.
Joskus on kiva haaveilla oikein kunnolla, ja voisin jopa laittaa ihan koko makuuhuoneen uuteen uskoon, lattiasta kattoon. Kurkkasin Sortter.fi sivulle, ja sieltä löytyi aivan oiva lainavertailu, joten jos oikein tuulemaan laitetaan, niin tuolle sivulle kyllä on palattava! :)
Sivulla oli myös hyvin eritelty eri lainatarpeet, joten sivut näyttivät kovin helpolta käyttää. Tästä ehdottomasti plussaa! 

Muutama viikko sitten kuitenkin repäisin, ja aloin suunnittelemaan ihan todenteolla muutosta. 

Ajatuksena:
 uusi sängynpääty, ja iso sisustustarra pois, sekä uusi valaisin myös houkuttelisi hieman...

Nykyinen sängynpääty on ihana, mutta vaihtelunhaluisena sisustajana on nyt tullut kyllästyminen. Sängynpäädyllä on hyvin paljon tunnearvoa, ja missään nimessä en haluakaan siitä luopua, vaan pääty puretaan ja laitetaan osat säästöön. Kuka tietää, mitä tästä syntyykään vielä! 

Makuuhuoneessa omalla puolellani on ollut jo vuodesta 2013 iso harmaa puu sisustustarra. Tämän poistamista olen myös miettinyt ties kuinka monta kertaa, mutta tärkeitä muistoja siihenkin liittyy ja  sitten en ole raaskinut ottaa sitä pois. Nyt kuitenkin mietinnälle tuli loppu, ja puu on jo lähtenyt seinältä pois! Naurettiinkin siinä, että se taisi olla vanhin sisustusjuttu tässä kodissa! 

Uusi sängynpääty on jo tilattu, ja sitä on itseasiassa tässä odoteltukin kuumeisesti. Odotuksen pitäisi toivottavasti tänään loppua, ja viikonlopun kunniaksi illalla lähetyksen pitäisi saapua vihdoin.
Sängynpäädystä vielä sen verran, että aikaisemmat sängynpäädythän ovat molemmat olleet itsetehtyjä, joten senkin puolesta iso muutos tulossa :)

No entäpä se valaisin sitten? 
Nykyinen veikeä DIY versio palloista on mieluisa, ja ehdottomasti myös säilyttämisen arvoinen. Mielessä on parikin erilaista valaisinta, ja ihan sata varmaan lopputulokseen en ole vielä päässyt, 
joten hätiköityä päätöstä en tee vaan mietin rauhassa loppuun. 

Täällä alkoi nyt parin päivän vapaat, joten leppoisa aamu edessä ja sitten tankkaamaan raikasta ilmaa ulkoilun merkeissä! 

Iloista perjantaita kaikille! 4 kommenttia:

 1. Mielenkiinnolla täällä odottelen, minkälaista muutosta oletkaan keksinyt makkariin 😊 Mukavaa päivää ☀️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla Eerika! :) Instan puolella onkin nyt sneakpeek kuvaa, ja kunhan vähän eteenpäin vielä saan, niin laitan blogiin heti sitten myös :)

   Iloista ja aurinkoista huhtikuun loppua! :) <3

   Poista
 2. Ihanaa! Muutoskohteita on aina ilo seurata ja innolla jään odottelemaan kuvia uudistuneesta makkaristanne
  !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa Jenna, ihana kuulla! :) Pitkään muhineet ajatukset rakentuu hiljalleen. Onneksi hiljaa(kin) hyvä tulee :)

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...