keskiviikko 18. maaliskuuta 2020

Elämää koronan varjossa
Ansaittu ( talvi ) loma on nyt kestänyt n. puolitoista viikkoa. Täytyy sanoa, että en kuuna päivänä olisi lomalle jäädessä uskonut millaiseksi maailman ja meidän Suomenkin meno tulee lomani aikana muuttumaan ja millainen loma todella lopulta onkaan. 

Loppujenlopuksi kaikki muuttui niin hirveän nopeasti. Itselle tämä jylläävä aihe tuntui vielä viime viikon alussakin todella kaukaiselta, vaikka kohtuu läheltä jo liippasi, mutta siitä huolimatta. Tottakai uutisia tuli seurattua, ja käsienpesuun suhtauduttua entistä tarkemmin, mutta silti tuntui että ei täällä Suomessa tilanne voi mennä kuitenkaan niin pahaksi.

Sitten tuli torstai ja lentojen perumiset alkoi, sekä isompien tapahtumien perumiset. Uutisista ei enää oikein muuta tullut korona sitä ja korona tätä. Kieltämättä silloin alkoi itselläkin oikeasti avautua silmät tilanteen vakavuudelle. Koti alkoi tuntua ehdottomasti parhaalta paikalta olla. 

Jännitystä tietysti tilanteeseen lisää kohdallamme, koska kotimme myynti aloitettiin tällä viikolla. Ja kun tuli maanantai ja jälleen uudet rajoitukset, niin kyllähän asia entistä hiljaisemmaksi vaan veti. Eikä myynnin alkukaan mennyt aivan kun Strömsössä, vaan siihenkin tuli tämän jo kuuluisaksi tulleen koronan takia muutos jos toinenkin. 

Eipä sillä, tulevaa muuttoa silmällä pitäen kotona riittää tehtävää ja kaapeissa läpikäytävää. Kotona siis riittää hommia ja niin vaikeaa kun se edelleen itselle onkin vaan myös ihan o l l a, niin tilanne on myös "oikeuttanut" tälle olemiselle. 

Toki loma on ollut erilainen kun suunnitelmissa oli osittain, mutta aika aikaansa kutakin ja nyt tällä erää tälläinen loma. 

Väliin on kuitenkin mahtunut todella hienoja kevätpäiviä ja ulkoilu on ollut mitä ihaninta! Joten, tänäänkin on edessä ulkoilua ja kotoilua. 

Toivottavasti pysytte kaikki terveenä, pidetään toisistamme huolta! <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...