tiistai 3. maaliskuuta 2020

Leppoisaa suunnittelua & uudet kengätMaaliskuu alkoi, ja "kevään" ensimmäisenä päivänä saatiin kunnon lumipeite! Kyllähän toki täytyy myöntää, että itsekin sitä lunta niin paljon olen odottanut, ja olihan tuo näky nyt mitä kaunein, kun sitä lunta oikeasti tuli reippaasti. Oltiin vielä retkeilemässä kyseinen päivä, ja vanhoilla kotikulmilla sitä lunta tuli enemmän kun etelässä, joten oli kyllä ihan mahtavaa saada viettää yksi tälläinen talvipäiväkin! :) 

Eihän tässä vaan meinaa perässä itse pysyä näiden vuodenaikojen suhteen! Kaikki on mahdollista. 

Mutta, se nyt tästä, ja hypätään sitten päivän aiheeseen! 
Viime torstaina pääsimme käymään uudella kodilla kutsu tilaisuudessa, ja voi kuinka sitä päivää olikin odotettu kovasti! 
Edellisestä kerrasta oli ehtinyt kulua jo lähemmäs kuukausi, joten paljonhan siellä oli menty eteenpäin. 

Kaikki tuntui edelleen niin epätodelliselta, mutta samalla kuitenkin vahvistui tunne, että siinä se uusi kotimme pian on. 

Sisustusta on jo paljonkin mietitty uuteen kotiin, ja hieman myös otettiin mittoja lisää, jotta muutamat kysymysmerkitkin saataisiin mahdollisesti ratkaistua. 

Nettiä on siis selailtu ahkerasti, ja mm. Design huonekalut on ollut kovassa käytössä. Nykyinen, että uusi koti eroaa kuitenkin kohtuu paljon pohjiltaan, ja moni nykyisessä kodissa toimiva ratkaisu ei ole uuteen kotiin mahdollinen, eli paljon muutoksia on tulossa. 

Viikonloppuna tosiaan kun olimme vanhoilla kotikulmilla, niin kurkattiin samalla myös mitä kaikkea on viety äitini luo säilöön, ja jestas, että siellä tuli vastaan kaikkea sellaistakin mitä ei edes muistettu! Joten, myös sieltä on tulossa uuteen kotiin juttuja. Eniten ehkä odotan IKEA:n nojatuolia, joka on jo vuosia vuosia vanha, eikä ole sopinut aikaisemmin meille, mutta nyt sille paikka löytyy! 
Yksi asia mitä olen miettinyt pitkästä pitkästä aikaa uuteen kotiin, on seinäkello. Pitkään aikaan ei ole ollut kelloa seinällä, mutta löysin aika mielenkiintoisia vaihtoehtoja, ja tämä onkin sitten vahvana vaihtoehtona. Nämä toki varmasti sitten hioutuu vasta kun suuremmat jutut ovat paikallaan, mutta näinhän se menee, että hyvä olla näitä suunnitelmia takataskussa :) 
Kun sitä luntakin kerran tuli nyt, niin saimpas vielä käyttöön nämä ihanat Pomar:in Varpu Gore-Tex nilkkurit! :) Nämä kengät ovat muuten todella lämpimät ja ompas tullut tässä todettua, että sopii aikas moneen eri asusteeseenkin! Tälläiselle annan ehdottomasti plussaa! Kyllä näillä nyt kelpaa tapsutella, ja vaikka tämä talvi nyt on ollut hieman mitä ollut, niin tuleehan aina uusi talvi ( toivottavasti parempi! ) ja nämä on sitten ihana kaivaa esiin taas. Tässä välissä voin kuitenkin suositella näitä ehdottomasti kaikille! Väreissäkin löytyy muuten punainen että harmaa, näiden omieni lisäksi! :) 


Edessä olisi muutama päivä töitä, ja sitten meillä alkaa talviloma. Lomalle on suunniteltu kierrosta huonekalukaupoille, ja itseasiassa ensimmäisenä on edessä päivittää hieman sohvaa. 


Ihanaa alkanutta maaliskuuta kaikille ja kuullaan taas! :) 

6 kommenttia:

 1. Olipa mukava lukea suunnitelmia uuden kodin sisustamisen suhteen ja fiilistellä tulevaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Jenna kun olet niin mukana! :) <3 Tosi mukava kuulla, suunnitelmia tulee varmasti lisää kevään mittaan :)

   Poista
 2. Teillä on kyllä niin mukavaa tekemistä tiedossa. Ja, tuo on niin totta, kaikki mitä vanhassa kodissa on, ei vaan sovi välttämättä uuteen. Ja, tuo mainitsemasi sohva on juuri yksi sellainen juttu, mikä menee vaihtoon.
  Mukavaa talvilomaa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tämä aika ihanaa aikaa nyt on, joskin myös todella jännittävää, sekä uuden että vanhan kodin osalta! Mutta paljon toki mukavaa suunniteltavaa ja mietittävää :)

   Niin jännä tosiaan, että vaikka tilaa on paljon enemmän uudessa, niin silti huonekalut eivät tosiaan täsmää uuteen näin ollenkaan. Mutta, aika aikaansa kutakin. Onneksi lopun kaiken saatiin nykyinen koti toimivaksi monien muutosten jälkeen :)

   Kiitos toivotuksista kovasti! <3 Uuden viikon iloa sinne! <3

   Poista
 3. Niin jännittäviä aikoja elelette siellä, tuo suunnitteluvaihe on aivan ihana! Ja meillähän kävi ihan samoin, että vaikka isompaan muutettiin, niin sohva ei silti mahtunut edelliseen kotiin. :D Mutta niin se vain erilainen pohja vaikuttaa sisustusratkaisuihin. Ihania suunnitteluhetkiä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni kun olet niin mukana! <3

   Tämä on kyllä niin uutta ja jännittävää aikaa todella! :) Monta uutta asiaa tässä, ja innolla eteenpäin :)

   Tuo on kyllä tosiaan jännä, kun loogisesti ajattelisi, että jos neliöt lisääntyy, niin olisi hyvinkin mahduttava, mutta ei se aina vaan niin mene! :D

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...