torstai 12. maaliskuuta 2020

Paras loman aloitusTäällä vietellään yhteistä ( talvi ) lomaa jo viikon loppupuolella. Suuria suunnitelmia lomalle ei ollut tällä erää, viimeiset viikot kun ovat olleet enemmän kun kiireisiä. Loman suunnitelmat liittyivät lähinnä uuden kodin suunnitteluun, että vanhan kodin läpikäymiseen. Niimpä ollaankin tehty huonekalukauppa kierrosta, ja surffattu edelleen netissä myös asian tiimoilta. Hiljalleen alkaa pääkuva uudesta kodista hahmottua. 
Sen lisäksi varaston kimppuun on p a k k o käydä, se kun kirjaimellisesti kaatuu päälle sinne mentäessä. Siihen puuhaan on tarkoitus tänään ryhtyä. 

Toki lomalle pitää aina jotain pientä extraakin keksiä, ja pieniä retkiä lähelle on tehty, jotka mukavasti ovat piristäneet tätä viikkoa. 

Voisin kuitenkin todeta, että oikein mukavan erilainen loma tähän mennessä, en vaihtaisi kyllä päivääkään pois! :) 

Mutta, kuten otsikkokin kertoo niin loman alku oli oikein mieleinen, ja siitä siis seuraavaksi lisää! 
Itse tosiaan aloittelin lomaa jo viime viikon lopulla, ja yhteinen loma alkoi sitten maanantaista. 

Meillä oli tiedossa nykyisen asunnon kuvaus perjantaiksi, ja suureksi iloksi meillä oli mahdollisuus käyttää McClean Express Ekosiivous kotisiivous palvelu ennen sitä. Tämä oli kyllä kertakaikkisen huippu juttu, josta oltiin todella innoissaan, niin kuvauksen vuoksi, kuin myös että olihan sitä  ihana aloittaa lomaa todella hyvin siivotussa kodissa! :) 
Tähän väliin on todettava yksi todella suuri plussa itselle: kyseinen firma nimittäin käyttää siivouksessa nimensäkin mukaan vain ja ainoastaan ekologisia pesuaineita, jotka ovat niin työntekijöille kuin sitten asiakkaillekin vain hyvästä! 

Siivous oli sovittu torstaiksi ja itselläni hieman venähti työpäivä silloin, mutta todella hyvin sain sovittua siivouksen alkavaksi puoltatuntia myöhemmin, jotta ehdin kotiin töistä. Siivooja saapui ajoissa ja käytiin hänen kanssaan läpi siivous pääpiirteittäin. 

Lähdin itse käymään asioilla sillävälin ja siivooja sai täten oman rauhansa toimia, ainakin itse koen tämän kokoisessa asunnossa, että olisin tiellä, mutta tämä asia on varmasti jokaisen itse päätettävissä. 

Kotiin oli mitä mahtavin palata, kun heti oven avatessa tuli vastaan raikas tuoksu. Kaikki paikat olivat siivottu sekä ojennuksessa. Eihän siinä voinut kun tulla hymy huulille ja vaan iloita tästä tunteesta, ettei tarvinnut ensimmäisenä ( tapani mukaan ) kaivaa imuria esiin! 

Onko sinulla kokemusta siivouspalvelusta? Mitä mieltä olet ollut? 10 kommenttia:

 1. voi kun sais joskus nauttia kodista jonka on joku muu siivonnut kuin itse. Nautin jo siitäkin kun koti on puhdas, vaikka itse hikipäässä sitä tehnyt.

  VastaaPoista
 2. Ihanan raikas koti siellä <3 Ei ole koskaan tullut testattua itse kotisiivousta. Ihana loman aloitus todellakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! <3

   Loma oli kyllä tästä ihana aloittaa :)

   Poista
 3. Jonkun muun puunaamaan kotiin palaaminen on kyllä luksusta <3 Meillä on vasta kerran testattu tätä, mutta jälki oli tosi mieluista ja ajatuksissa on, että voisin täällä testata uudelleen, kunhan uskaltaudun. :D Ihanaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet kyllä ihan oikeassa Jenni! <3

   Meillä olikin ( siellä ja täällä ) silloin aikanaan kyllä hyvä kokemus :) Kotisiivous kyllä x ajoin käy aina mielessä, että voisi ottaa säännöliseksi :)

   Kiitos kaunis, ja iloista uutta viikon aloitusta sekä tsemppiä! <3

   Poista
 4. Käytän välillä siivoojaa, lähinnä keväisin kun ikkunoidenpesu on ajankohtainen. Samalla sitten saa muunkin kodin siivottuna. On kyllä niin ihanaa, kun saa tulla siivottuun kotiin.
  Ihanaa alkavaa viikkoa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla Kaisa! :) Tuo herättikin loistavan ajatuksen liittyen uuteen kotiin, siellä nimittäin ikkunoita riittää, joten mahdollisesti tulee kyllä ajankohtaiseksi myös meillä :)

   Uuden viikon iloa ja terveyttä myös sinne! <3

   Poista
 5. Mekin harkittiin kotisiivousta jo, mutta nyt lykkääntyi kun ollaan kotona koko ajan ja on aikaa siivota. Itsekin ajattelin noin, että sillä aikaa voisi hoitaa omia asioita. Normaaleja aikoja odotellessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se on ehdottomasti mukava tulla kotiin, kun joku toinen on siivonnut :) Sen puolesta siis voin kyllä suositella. Mutta tosiaan, niitä normaaleja aikoja odotellessa tosiaan...

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...