torstai 5. marraskuuta 2020

Marraskuun alun kuulumisia

 Marraskuu - se vuoden harmain kuukausi, vai miten se nyt meni? Onneksi on vielä hieman viimeisiä hetkiä jäljellä ruskasta tähän marraskuun alkuun, lieneekö siinä syy kun yöpakkasia on ollut kohtuu vähän?! Vielä marraskuu ei siis ole näyttänyt sitä harmainta puoltaan, koska aurinkokin on ehtinyt näyttäytyä, ja kuinka kauniilta kaikki onkaan tälläisinä hetkinä näyttänyt. 

Täällä marraskuu alkoi melkein kuin pienellä lomalla, koska useampi vapaapäivä osui peräkkäin ja tämän koko viikon olen saanut vapailla, eipä lainkaan hassumpaa! Kaiken kevään ja kesän ja alkusyksyn kiireiden jälkeen olen ehtinyt jopa vanhojen tallennuksien ääreen! Kuinka hyvää onkaan tehnyt hieman hengähtää! 
Kirjoittelinkin tässä postauksessa hieman ajatuksia joulusta. Tuo ajatus on tuosta vielä entisestään itsellä vahvistunut, mielestäni jokainen voi aloittaa joulutuksen kun parhaalta tuntuu ja on siihen itse tyytyväinen. 
Kun ei sitä joulutunnelmaa väkisinkään saa haettua, niin jos jouluttaa jo aikaisessa vaiheessa niin mikäpäs siinä, silloin on taottava kun rauta kuuma :) Hih. 

Täällä hieman vaihtelee tunnelmat, toisaalta on jo kovastikin joulutunnelmaa, mutta ei kuitenkaan ihan täysin. Joten tällä mennään, hiljaksiin :) 
Täällä on hieman ilmassa kamera kuumetta, mutta en ole vielä ehtinyt vielä kunnolla perehtymään asiaan. Toisaalta mietin jotakin pienempää järkkäriä, joka olisi kätevämpi mukana kuljetettava, mutta taas toisaalta en raaskisi luopua millään tuosta Canonista jonka kanssa on tullut tehtyä yhteistyötä jo seitsemän vuotta! Tarkoitus kuitenkin olisi nyt ehtiä hieman perehtymään asiaan, mutta hei, jos sinulla on heittää hyvää vinkkiä kamerasta niin mielellään otan vastaan! :) 


Torstain iloa kaikille! <3

4 kommenttia:

 1. Lempeä marraskuun alku vapaapäivin kuulostaa oikein rentouttavalta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet ihan oikeassa, ei lainkaan hassumpi, että osui useampi vapaapäivä nyt putkeen :) Ilmatkin ovat suosineet mitä parhaiten :) Ja kun on oikeasti ehtinyt myös hengäistä, kaiken kiireen jälkeen viimein :)

   Poista
 2. Itse vaihdoin canonista Olympukseen koska pienempi ja kevyempi enkä vois olla tyytyväisempi! Toki puhelimellaki tulee kuvailtua paljon mutta kuitenkin!♡

  https://jasukuvaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tästä vinkistä kovasti! <3 Itsellä on monen vuoden takaa myös Olympuksesta kokemusta, mutta silloin ei tullut vielä niin tosissaan kuvattua. Mutta hyvä kamera kuitenkin oli, se on jäänyt mieleen :)

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...