perjantai 13. marraskuuta 2020

Kurkistus olohuoneeseen

 On aika jatkaa uuden kodin kierrosta ja kurkataampa tänään olohuoneeseen! 

Jokin kuva olohuoneesta taisi täällä blogin puolella vilahtaakin pian muuton jälkeen, ja instan puolella olohuoneesta on kuvia vilahtanut myös, mutta kurkataan nyt vielä kuitenkin paremmin täällä blogissa miltä uudessa olohuoneessa näyttää. 
Olohuone - ruokailutila - keittiö on kaikki samaa avaraa tilaa yläkerrassa, mutta nyt tosiaan kurkkaus nimenomaan tähän olohuoneen puolelle. 

Isot ikkunat tuovat aika paljon raameja tähän yläkerran tilaan, ja tämän takia mm. siitä ihanasta Bestå korkeasta kaapista oli luovuttava, koska sille ei olisi ollut täällä paikkaa. Onneksi kaappi sai ystäväni luota hyvän uuden kodin ja on siellä loistavassa käytössä. 

Ikea:n Stockholm pöytä löysi paikkansa olohuoneen pöytänä ja tämä olikin muutos mitä oltiin aikaisemmin suunniteltu. 
Nimittäin tämä pöytähän oli ostettu sivummalle yläkertaan, toisen ison ikkunan alle. Siinä se kuitenkin näytti hieman liian pieneltä, joten kokeiltiin sohvan jatkeeksi, ja siinä se on kyllä niin omassa paikassaan kun olla voi. Tämä ratkaisu helpotti myös astia säilytystä, koska tämän suunnitellun paikalle saatiin hankittua haaveissa ollut kaappi. Tästä sitten toisella kertaa lisää! 

Vielä pieni paluu alkuperäis suunnitelmiin. Olohuoneeseen oli hankittuna jo sohvapöytä joka oli ollut haaveissa ( tämä ), mutta se ei nyt sitten sopinut niin hyvin kun alunperin ajateltiin ja palautettiin pöytä sitten lopunkaiken. 

Onneksi muuten keväällä tuli hankittua tuo Stockholm pöytä, silloin kun saman sarjan kaappia harmittelin, että se poistui myynnistä. Nimittäin samoinhan sitten kävi tälle... Ison ikkunan vieressä on ovi parvekkeelle, joten tuo yksi seinä on käytännössä vain ikkunaa. Olohuoneen sisustus on tämän vuoksi kohtuu pelkistetty, mutta olen jotenkin varsin tyytyväinen tähän ratkaisuun. Tila on myös muuten haluttu pitää avarana, joten olemme kyllä nyt ehdottomasti saaneet juuri sitä mitä halusimme. 

Divaanisohva oli myös aivan loistava hankinta jo silloin keväällä, se on tähän uuteen kotiin erittäin toimiva. 

Tuosta sohvan takaisesta seinästä ollaan vielä hieman kahta mieltä. Itse toisaalta kaipaan siihen "jotain" lue: vielä suunnitelmat auki, kun taas mies on varsin tyytyväinen tähän pelkistettyyn ilmeeseen. Aika siis näyttää mitä seinälle tulee tai on tulematta. Vanhassa kodissa tykkäsin hirmuisesti kun maalattiin sohvan taakse pysty "raita", ja hieman sitä tännekin aluksi mietittiin. No, mutta, nähtäväksi jää. 

Nyt kuitenkin aamiaisen laittoon ja valmistautumaan kohti iltavuoroa ja työviikonloppua!

Iloista marraskuista viikonloppua kaikille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...