maanantai 9. marraskuuta 2020

Valoa marraskuuhun

 Uuden viikon heipat kaikille! 

Vapaapäivät on nyt tältä osin vietetty, ja kylläpä ne teki vaan todella hyvää! Niistä kertyi kuin pieni loma ja vaikka joka päivälle riitti kaikenlaista touhua, niin onneksi tämän pitkän ja jännittävänkin vuoden jälkeen ehti hieman hengähtää myös. 
Vapaapäivät ovat olleet keväästä asti enemmän ja vähemmän ohjelman täyteisiä ( yllätys! ), joten siksikin tämä pätkä oli nyt todella odotettu!

Aurinkokin näyttäytyi useampana päivänä ja täytyy sanoa, että olin kyllä ihan innoissani! Mahtavia ulkoiluita ehti tekemään ja nauttimaan oikeasti lenkkeilystä. 
Perjantaina keräsin erääseen pieneen projektiini luonnonaarteita lenkin varrelta, ja kotiin saapuessa katsoin, että näistä aarteistahan tuli oikeastaan jopa nätti kimppu! Ehkä se ei tuossa kuvassa näytä ihan siltä, mutta todellisuudessa se oli ihan veikeä :) Josko tässä kokoajan mennään kohti pimeämpää aikaa, niin täytyy kyllä tässä vaiheessa sanoa, että olen kyllä tosi yllättynyt kuinka suuri vaikutus uuden kodin ikkunoilla on! Useamman vuoden ehti kuitenkin tottua aivan erilaiseen valoon kotona, ja jos taannoin mietiskelin miten sitä on mahduttu pienempään asuntoon olemaan, niin nyt puolestaan ihmettelen kuinka siellä pystyttiin asumaan kun ikkunapintaa oli niin vähän! 

Ikkunoiden lisäksi tätä vuoden pimeintä kuukautta // aikaa auttaa ehdottomasti Innolux:in Rondo kirkasvalolaite joka meille kotiutui hiljattain. 

Itselle nämä kirkasvalot ovat kohtuu uusi tuttavuus, joskus olen lukenut näistä ja olen jäänyt miettimään hankintaa. Vaikka itse olenkin syys ihminen, niin kyllä varsinkin nyt iän myötä on myönnettävä, että hieman meinaa syksyisin olla veto pois kun tähän pimeimpään aikaan "päästään", joten kyllä kaikki valo on ehdottomasti tarpeen täällä Suomessa. 

Mietittiin mihinkä kirkasvalolaite sijoitetaan, ja päädyttiin laittamaan se nyt vierashuoneeseen. Itse kun teen kaksvuorotyötä ja mies tekee "normaalia" työaikaa, niin ihan tämä ei meillä palvele ihanteellisimmalla tavalla, jotta siis voitaisiin yhdessä aamulla nauttia tästä ja herätä uuteen päivään. Nyt kuitenkin on mahdollista hiippailla alakertaan kun itse herää ja nauttia sitten omassa rauhassa tästä valosta ja tarkoituksena on myös ajoittaa aamupala tämän yhteyteen. 
Rondo kirkasvalolaitteesta löytyy kaksi eri kokoa, ja tämä meidän on pienempi versio tästä. Koemme, että tämä on juuri passelin kokoinen tähän tilaan ja toimii vallan hyvin tässä. Kyllä täytyy sanoa, että kun aamusta valon napsauttaa päälle ja istahtaa sohvalle, niin tulee kyllä niin mieleen kesä ja aurinko... jopa tälle syysihmiselle :)

Itse ihastuin Rondossa tähän yksinkertaiseen ja minimalistiseen muotoiluun ja tämänkin puolesta se sopii aivan loistavasti kotiimme. 

Olisi mukava kuulla onko sinulla kokemusta kirkasvalolaitteista? 
* Yhteistyössä: Innolux

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...