torstai 26. marraskuuta 2020

Vierashuoneessa + tulossa pian!

 Marraskuu menee jo viimeisessä viikossa ja jouluun on alle kuukausi! Siis voi apua tätä ajankulua! Uudessa kodissakin on jo ehditty asustella reilu 3 kuukautta, joka tuntuu myös ihan uskomattomalta. Vastahan tätä odotettiin ja käytiin katsomassa raksavaiheita! Hui että. Ei tässä nyt auta kun vaan pysyä ajan perässä, jos se vaan on mahdollista ;) 

Tänään kuitenkin ajattelin, että jatketaan uuden kodin kierrosta pienellä kurkkauksella ja seuraavaksi vuorossa olisi meidän vierashuone, joka on itselle myös yksi lemppari paikka ihan vain oleilulle ( silloin kun sitä oikeasti ehtii :D ) 

Molemmat alakerran huoneet ovat kapeita ja pitkiä, joten siksi myös vielä kuvaaminen ja hyvien kuvakulmien löytyminen on harjoittelun asteella, mutta eiköhän se tästä hiljalleen. 
Huoneet ovat muuten kuitenkin saman kokoisia, ainoa ero, että työhuoneesta on käynti terassille ja työhuoneessa on lisänä vielä ihana sivuikkuna. Huoneiden valinta oli kuitenkin helppo, ja nämä oli päätetty jo hyvissä ajoin keväällä. 

Vierashuoneeseen haluttiin ilman muuta levitettävä sohva ja sohvaksi valikoituikin Karup Design Roots vuodesohva *joka kotiutui Vepsäläiseltä. Sohva on erittäin hyväksi todettu, ja odottelinkin josko joulun aikaan ehtisi sohvaa hieman availla ja ottaa täällä ihan rennosti. Tarkoitus on tehdä vielä tästä parempaa postausta, koska tämä tuote nyt vaan on... <3

Säilytystilaa toki tarvittiin ehdottomasti myös tähän huoneeseen, ja kun eteisessä oli hyväksi todettu Hiipakka Anton sarjan lipasto, niin tänne huoneeseen kotiutui saman sarjan kaappi! Olen kyllä niin ihastunut näihin kahteen huonekaluun ja ovatpa nämä saaneet myös vierailta kehuja, eikä toki suotta! Nämä kotimaiset ja laadukkaat huonekalut ovat kyllä todella aikaa kestäviä ja sopivat moneen kotiin. 
Plussaa ehdottomasti on, että näihin pystyy valitsemaan joko jalkasarjan tai sokkelin. Eteisessä meillä on jalkasarja ( jotta lipasto on hieman korkeampi ) ja täällä vierashuoneessa on sitten sokkeli malli. Värivaihtoehtojakin löytyy kolme: valkoinen / saarni ( meillä ), valkoinen / valkoinen tai valkoinen / öljytty tammi. 

Tälläinen pieni kurkistus tänään vierashuoneeseen! Kotikierros jatkuu ( luultavasti ) vasta ensi vuoden puolella, ja joulukuussa blogissa joulutellaan! 
Luvassa on joka adventtisunnuntai mukava arvonta ja muuten joulukuussa mennään jouluisissa tunnelmissa! :) 

Ensimmäinen arvonta onkin jo nyt sunnuntaina, joten olehan kuulolla! :) 
Kiitos kovasti Hiipakka loistavasta yhteistyöstä! :) 

* Tuotteesta saatu alennusta 

2 kommenttia:

 1. Kaunis vierashuone <3 Itsekkin olen katsellut ovi naulakoita makuuhuoneen oveen, mutta mitään kivannäköistä ei ole tullut vielä vastaan. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos! <3

   Tämä naulakko löytyi ihan Tigeristä, ja oli kolmea kokoa peräti! Otin tuon ja sitten myös yhden nupin naulakon, molemmat olleet ääri käteviä :) Vielä oli sitten yksi isompi :)

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...