sunnuntai 14. helmikuuta 2021

Hyvää ystävänpäivää!


Ihanaa ja hieman myös rapsakkaa ystävänpäivää! 

Niin sitä tepastellaan jo viimeisen talvikuukauden puolivälissä! Mutta kuinka ihanaa onkaan, että meillä on oikeasti o i k e a talvi ja juuri tänään, ystävänpäivänä siitä pääsee myös nauttimaan ulos vaikkapa pulkkamäkeen tai luistelukentälle! Itse tosin en ajatellut luistimia vetää jalkaan, mutta lenkkipolku kutsuu kyllä. Jospa suunnattaisiin vaikkapa retkelle läheiseen metsään tänään yhdessä :) 
Eilen hoidettiin viikon kauppaostokset ja asioinnit, joten sunnuntai on mahdollista ottaa rennommin. Neljän päivän vapaa on kyllä hujahtanut äärimmäisen nopeaa ( no koskapa vapaa ei menisi nopeaa... ), ja huomenna jälleen arki kutsuu. 

Mutta sitten viikon ihanaan yllätykseen! 

Kun kauppareissu oli eilen hoidettu, niin pian sen jälkeen oli ihanan yllätyksen vuoro! Nimittäin lähetti toimitti niin ihanan kukkakimpun ystävänpäivän kunniaksi Ihana Kukkanen kaupasta! Olen ihastellut somessa kyseistä kauppaa todella monta kertaa, ja tämä yllätys oli kyllä mitä mainioin! Kiitos vielä hurjasti tätäkin kautta tästä upeasta kimpusta! Tästä tykättiin me kaikki, karvatassuja myöden :) 
Kyseinen ihana kukkakauppa sijaitsee Kauniaisissa kauppakeskus Granissa. Onko tämä kauppa sinulle entuudestaan tuttu? 
Itse en ole vielä paikan päällä käynyt ( mutta ehdottomasti tulossa! ), mutta sen sijaan Ihana Kukkasen konseptimyymälä kauppakeskus Ainoassa on erittäinkin tuttu! Joka kerta kun poikkean Ainoassa ( yleensä ennen vapaapäivää tai vapaapäivien aluksi ), niin kyseisestä kaupasta lähtee kaunis kukkakimppu mukaan kera hyvän mielen! 

Onko täällä muita jotka pitävät, että on aivan ihanaa kun on ns. luotto kukkakauppa? Vähän kun monella on luotto kampaaja, niin itselle on äärimmäisen tärkeää, että myös löytyy luotto kukkakauppa johon on mukava mennä hakemaan iloa niin itselle kuin lahjaksi ja yllätykseksi toiselle! 

Kukkia on myös erittäin helppo nykyään lähettää netin kautta ystäville // sukulaisille piristykseksi, koska mallikimppuja löytyy mukavasti ja netin kautta tilaus sujuu todella vaivattomasti! 

Nyt kuitenkin kohti aamupalaa ja ystävänpäivän touhuja! 

Rakkauden täyteistä päivää kaikille! <3

6 kommenttia:

 1. ❤️ Ihanaa ystävänpäivää! ❤️

  https://jasukuvaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein ihanaa ystävänpäivää myös sinulle! <3

   Poista
 2. Hyvää Ystävänpäivää! :) Todella kaunis kukkakimppu!! Minä ostan niin harvoin kukkia, että oikeastaan ei ole luottokauppaa. Ja täällä meillä ei ole edes kovin kiinnostavaa kukkakauppaa. Mutta lapsuudenkotini paikkakunnalla on eräs kukkakauppa, jonka perhe on ollut kasviasioissa jo vanhempieni luottokauppa jo 70-luvulla. Niinpä vanhempani saivat molemmat oman näköisensä tarkkaan harkitun viimeisen kimpun, joka oli hankittu tästä kaupasta. Tosiaankin, ihana talvipäivä! Pakkasnotkahduskin taitaa tänä iltana taas muuttua kireämmäksi ja talvi muistuttaa paljon sitä mitä pidän "lapsuuden talvina". :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa ystävänpäivää myös! :)

   Eikö olekin aivan hurmaava kimppu! :) Ja nuo värit ovat kyllä niin mieleeni!

   Niin totta tuo mitä kerrot lapsuuden talvesta, kyllä itsellänikin on muistot, että "aina" oli todellakin lunta ja pakkastakin kovasti! Laitettiin rasvaa poskiin, ettei pakkanen kovasti kipristä kun mentiin potkukelkalla! Voi sitä riemua, se oli mukava peli mennä :) Toivottavasti tätä talvea vielä riittää ainakin kuukauden verran kun se kerran on tullut nyt kunnolla :)

   Poista
 3. Katsoin tilastoja yhtenä päivänä ja kyllä ne näyttivät lapsuuden paikkakuntani osalta tosiaan siltä, että lunta oli enemmän ja kylmempää oli. Huomionarvoista mielestäni oli se, että lokakuut olivat huomattavasti kylmempiä kuin nykyään. Muistan raahanneeni suksia ja luistimia kouluun jo paljon ennen joulua. Potkukelkka on ihana! Ja huopikkaat ja häntälakki... :D Tykkään "kunnon" talvista ja kesistä. Se, mitä 2000-luvulla on paljon ollut, eli sellaista kauheaa syksyä syksystä kevääseen (hiukan karrikoiden) on pahinta. :/ Mutta nyt nautitaan!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan varmasti juuri näin se meni! :) Kyllä muistot ovat kovasti itsellänikin, että talvet oli oikeasti talvia. Tälläisiä mitä nyt tämä talvi on ollut :)

   Potkukelkka oli todellakin aivan huippu peli, voi niitä muistoja! :)

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...