torstai 11. helmikuuta 2021

Ihana löytö tori.fi

 Viime kesänä, hieman ennen kun pääsimme muuttamaan uuteen toteutin yhden hyvin pitkäaikaisen haaveeni ja hankin Iittalan Lantern valaisimen. 

Olen kyseistä valaisinta ihastellut niin lukemattomat kerrat, mutta vanhassa kodissa ei sille harmiksi paikkaa ollut, ja sen takia valaisin oli haavelistalla, että sitten seuraavaan kotiin. 

Voi sitä ilon hetkeä, kun pääsin toteuttamaan tuon haaveen ja seuraavaa hetkeä kun uuden valaisimen sai kaivaa muuttolaatikoista ja laittaa paikalleen! :) 
Tämä valaisin taisi tuoda kipinän seuraavaan hankintaan, ja kun olin googlaillut erilaisia tunnelmakuvia sitten Iittalan Lantern lyhdystä, alkoi haavelistalle saapua seuraava asia...

... ja haaveitahan pitää olla, eikös? 

Päätin kuitenkin kurkata tarjontaa tori.fi palvelusta ja muutamia sieltä löytyikin. Kunnes sitten yksi erittäin luminen tammikuinen päivä silmiini osui sieltä tuo kirkas lyhty! 

Kaikeksi onneksi se oli vielä vapaana ja teimme kaupat kieltämättä todella edullisesti! Siinä taisin hetken ehtiä miettiä, kuinka maltan odottaa että saan tämän kotiin ja näitä talvi-iltoja piristämään. 

Eipä mennyt kauaa kun myyjä laittoi viestiä ja ehdotti, että kun asuu kohtuu lähellä, niin voisi kuitenkin postin sijaan mieluummin toimittaa kotiin tämän, ettei vaan mene rikki postin matkalla. Voi jippii! Ja niin lyhty saapuikin sitten jo samana erittäin lumisena iltana kotiin ja olin kyllä aivan myyty! Nyt kotona on tätä sarjaa sekä valaisin, että tämä lyhty! 

Aivan loistavat kaupat siis torissa, ei voi kun kiittää kaikinpuolin myyjää! Lyhty oli kaikinpuolin aivan kuin uusi ja päälle hyvä palvelu = hyvä mieli! Kierrätys kannatti! 

Oletko tehnyt hyviä tori.fi kauppoja?


Aurinkoista talvipäivää kaikille! 

2 kommenttia:

 1. Hieno löytö, onnea siitä! :) Kivan näköinen blogi muutenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon! :) Itse olen yleisesti hieman huono tekemään kirppis // tori löytöjä niin tämä teki oikein iloiseksi :)

   Kiitos kauniista sanoistasi ja ystävänpäivän iloa! :)

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...