torstai 25. helmikuuta 2021

Talvilomaa odotellessa

 Odottavan aika on pitkä kuten vanha sanontakin sanoo. Näin hieman ennen lomaa se tuntuu vielä erityisen pitkältä. Vaikka loma on jo kovin lähellä, niin silti tuntuu että siihen olisi pieni ikuisuus. 

Talviloman pidämme meille kohtuu tuttuun aikaan. Ajoitamme syys ja talvilomat usein aika samoille kohdille, jotka ovat molemmissa vuodenajoissa meille mieluisat. 

Nyt edessä olisi muutama vapaapäivä ( onneksi! ) ja sitten on viimeinen rypistys ennen talvilomaa. Suuri toive olisi, että vaikka nyt on hieman plussa keliä luvattu, niin että maisemat olisi mukavan talviset kuitenkin sitten kun loma koettaa. Tässä talvella on tullut herkuteltua varmasti liiankin monta kertaa laskiaispullilla, itsehän olen ne nimennyt talvipulliksi! Niin hyvin ne tähän talveen sopii. Kuinka hyvältä ne ulkoilun päälle maistuukaan. 

Viime viikolla ennen vapaapäivää bongasin kun instassa @katritolvanen oli leiponut äärimmäisen herkullisen näköistä omppupiirakkaa, ja vaikka itsellä yleensä omppupiirakka kausi liittyy syksyyn, niin pakko oli sitten vapaapäivän kunniaksi kokeilla tuota ohjetta! Ja voi nam, jestas että piirakasta tuli kyllä kertakaikkisen hyvää! Se oli täydellinen herkku vapaalle! :) 
Jaloleinikki kausi on parhaimmillaan ja nämä onkin ( niiden oksien ohella ) ollut ihan lempparikukkia nyt talven ajan. Näitä on löytynyt jokaisesta sekakimpusta ja nyt pariin otteeseen olen ostanut ihan pelkästään vaan näitä ihania ja rentoja leinikkejä. Kuinka ihania ovatkaan, kun jokainen on vähän omaan suuntaansa ja sinne päin. Ihanan rento kimppu! 

Tälläisiä talvi ja lomanodotus kuulumisia tänne! Mukavaa lomaa tällä viikolla lomailijoille ja loman odotus iloa meille muille! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...