keskiviikko 17. helmikuuta 2021

Oksat jotkat kuuluvat kevääseen

 Olen viime aikoina miettinyt, että kukkien suhteen olen loppujen lopuksi aika sesonki ihminen nykyään. Empä edes muista koska olisi tullut ostettua esimerkiksi kimpullinen ruusuja, joita saa ympäri vuoden. Siitä on nimittäin aikaa! Sen sijaan omiksi suosikeiksi on nousseet monet kukat, jotka ovat hyvinkin sesonki kohtaisia, joita ei sitten saa kuin sen x ajan. 

Tämä tuokin oman "haasteenkin", koska sitä aina odottaa sitten aivan todella kovasti aina tiettyjä sesongin juttuja. Joskus odottavan aika meinaa olla pitkäkin, mutta onneksi odotus sitten palkitaankin loppujen lopuksi. Ja ehkä se on hyvä myös kasvattaa sitä kärsivällisyyttä... ;) 
Blogin historian aikana varmasti joka kevät on vilahtanut kuvissa kirsikanoksia, koska ne ovat ehdottomasti yksiä lemppareihini kuuluvia, ja kuuluvat tähän kevät talveen kuin nenä päähän. 
Muutamana viime vuonna rinnalle on myös tullut magnolian oksat, ja ne ovatkin aivan ehdottomia suosikkeja myöskin! Toisin sanoen oksille iso peukku! 

Kuvissa vilahtaa nyt tämän kevät talven ensimmäiset kirsikan oksat tammikuulta, ja tämä kimppu olikin aivan mahtavan runsas ja suuri sekä ihanan rönsyilevä. 

Oksat pääsivät uuteen heti lemppariksi nousseeseen isoon Ernst vaasiin joka kotiutui tunnelmallisesta Kotopuoti verkkokaupasta. Tämä vaasi oli todellakin kuin tehty juuri tälläiselle isolle "kimpulle" ja oksat saivat siinä aseteltua juuri hyvin. 

Somessa on hyvin näkynyt kuinka suosituksi nuo Ernst brändin tuotteet ovat tulleet ja Kotopuodista löydätkin aivan loistavan valikoiman näitä. Voit kurkata valikoimaa esim. tästäNämä oksat saavat onneksi olla muuten rauhassa, ja karvatassut eivät ole näihin liiemmin ihastuneet. Vaikka yleisesti ottaen oksat ovatkin mitä parhaimpia leluja. Sen sijaan useammissa kukkakimpuissa mitä ostan, niin löytyy nykyään jotakin heinää tai vastaavaa, ja näiden kanssa saakin sitten olla todella tarkkana! 

Vierashuoneesta onkin tullut ihan kirsikanoksien vakipaikka, ja täällä mennään jo ainakin neljännellä kimpulla tätä kevät talvea. Onneksi näitä muuten on ollut todella hyvin tarjolla, ja ovat vielä olleet todella hyviä yksilöitä, nimittäin yhtä kimppua lukuunottamatta kaikki ovat auenneet todella upeasti! Tämä on ollut suoranainen ilo! :) 

Mutta sitten vielä tähän loppuun myös iloa teille blogini lukijat. Nimittäin ilokseni saan jakaa Kotopuotiin alennuskoodin teille! 

Koodilla "BLOGI15" saat ostoksien loppusummasta -15% alennuksen! Kannattaa ehdottomasti kurkata myös mitä kaikkea muuta ihanaa tuo puoti pitääkään sisällään :) 


Nyt kohti pakkaspäivää!

4 kommenttia:

 1. Oksat kuuluu kevääseen. Meilläkin on muutama kirsikanoksa maljakossa, saa nähdä saanko kukkimaan.
  Ihanaa pakkaspäivää! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen niin samaa mieltä, ne ovat kovin piristäviä! :)

   Vaihda tiuhaan kuuma vesi ja hieman uutta imupintaa niin ainakin täällä näillä nikseillä on auennut mukavasti :)

   Kiitos Kaisa ja samoin sinne teidän suunnalle! <3

   Poista
 2. Kesänauringonkukkamaaliskuuta 04, 2021

  Ihanan keväistä! Haluaisin tiedustella, onko teillä tuo Hiipakka aiheuttanut hajuhaittoja? Meillä on ollut nyt muutaman kuukauden Hiipakkaa, ja kärsin todella paljon vaikka olen pyyhkinyt pintaa kostealla ja tuulettanut huonetta. Pidän niin paljon muotoilusta, että en mielelläni vielä antaisi periksi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tykkään kovasti tästä ajasta kun on vielä talvi ja tunnelmaa mutta sitten kun kotiin laittaa hieman kevättä joukkoon :)

   Ei ole kyllä aiheuttanut ollenkaan! Meillä on tosiaan tämä kaappi vierashuoneessa ja eteisessä on senkki tästä samasta sarjasta ja ollaan oltu aivan todella tyytyväisiä ihan kaikinpuolin näihin huonekaluihin. :)
   Mikähän ihme voi olla kyseessä?

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...