maanantai 8. maaliskuuta 2021

Cozy time

 


Täällä ollaan vihdoin talvilomalla! Voi kuinka odotettu loma olikaan. 

Nyt ajateltuna aika haipakka alkuvuosi ollut ja niin ihana kun talvikin on ollut, niin tämä aika vuodesta on migreenin kannalta itselle se kaikista kiusallisin, joten viikottain olen myös sen kanssa taistellut enemmän ja vähemmän. Joten loma, olit todellakin tervetullut juuri nyt! 

Vaikka lomaa aloitellaan osittain kovin samanlaisissa tunnelmissa kun viime vuosi sitten ( korona sulut ), niin ei se menoa haittaa. Nyt on ihana koti jossa olla, ja koronaankin on kovin luonnollisesti totuttu. Suurempia menoja ei osaa edes tällä hetkellä kaivata, joten tässä ja näin on juuri nyt hyvä olla. 

Lomalle olisi ohjelmassa siis kotoilua, ulkoilua, hyvää ruokaa, yhdessä oloa, leffoja ja lepoa sekä  varaston järjestämistä ainakin. Vaikka nyt on maanantai ja loma vasta edessä, niin pikaisestihan se kuitenkin sujahtaa. Joten parhaan mukaan tarkoitus nauttia jokaisesta hetkestä. Niistä pienistäkin.

Monet tietävätkin, että olen kovin aamuihminen ja rauhalliset yhteiset aamiaishetket ovatkin todella tärkeitä. Kuppi hyvää teetä aamiaisen päälle on se juttu. Kuten kahvi varmasti monelle. Aamuista puheenollen, lomalle täytyy lisätä listaan pimennysverhojen asennus makkariin! Asia jätettiin hautumaan loppukesästä kun muutettiin, mutta nyt aamut ovat kovin valoisia jo, joten asia täytyy hoitaa listalta pois! 

Olen muuten ihan kovasti ihastunut tuohon OYOY:n Inka tarjottimeen, joka kotiutui upeasta Finnodeko verkkokaupasta. Instan puolella tarjotinta onkin näkynyt kuvissa muutamaankin otteeseen ja ompa tarjotin päätynyt myös kynttilä alustaksi, todella moni käyttöinen siis! Muutenkin tuo Tanskalainen OYOY merkki on kyllä ihastuttanut täällä kovasti! Kyseiseltä merkiltä kotiutui myös muuten maailman paras pannunalunen, tästä vielä myöhemmin lisää! 

Tähän loppuun vielä huippu juttu! Nimittäin koodilla "stellavanilja" saat -20% koko Finnodekon valikoimasta! Kannattaa ehdottomasti kurkata tähän ihanaan verkkokauppaan! 

Nyt on kuitenkin aika mennä laittamaan aamuteet porisemaan ja aloitella tätä ensimmäistä lomapäivää! 

Ja hei, mukavaa naistenpäivää myös! <34 kommenttia:

 1. Ihanaa lomaa sinulle! Mukavan harmoniset kuvat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmin kiitos sinulle! :) Ihanaa kun vielä lomalle tuli talvi kuitenkin, vaikka jo niin toiselta ehti näyttää :) Nyt on talviloman tunnelmaa! :)

   Mukavaa lumista viikon jatkoa! :)

   Poista
 2. Ihanaa lomaa ja toivottavasti migreenisi helpottaa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon! <3 Talvi on vaikeaa aikaa, vaikka niin ihanaa muuten talvi onkin :) Mutta pikkuhiljaa, jospa se tästä! Kiitos todella paljon! :)

   Mukavaa loppuviikkoa! <3

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...