maanantai 1. maaliskuuta 2021

Oikea talvi

 Mukavaa alkanutta maaliskuuta, ja kevättä! 

Niin se vaan helmikuu jäi taakse ja jälleen oli aika kääntää kalenterin sivu ja tällä erää myös siirryttiin samalla kevääseen. Edellisessä postauksessa vielä kirjoittelin, että kovasti toivoisin talvilomallemme vielä sellaista talvimaisemaa, mitä tässä on saatu talvi ihailla, mutta hiukan nyt näyttää huonolta sen suhteen. 

Eipä sillä, aivan ihana kun aurinko on paistanut viime päivinä siniseltä taivaalta ja jo lämmittänyt säteillään. Mutta, kun kyseessä talviloma, niin olisihan sitä voinut vielä hieman nauttia talven maisemasta. Mutta nyt sitten nautitaan, kun räystäistä tippuu vesi, linnut laulavat ja aurinkoa luvattu hyvinkin moneksi päiväksi. Sieltä se loma lähenee.

Palataan kuitenkin vielä tässä vaiheessa siihen oikeaan talveen! 
Viime talvet ovat olleet kovin vähä lumisia, ja tämä talvi teki todellakin suuren poikkeuksen siihen! Lunta riitti monen vuoden edestä ja myös uudessa kodissa päästiin heti lumitöiden makuun ensimmäisenä talvena! Muuten lumityöt maistui kyllä oikein mukavasti, mutta uuden kodin pihaa ei olla ihan parhaiten suunniteltu nuin suuren lumimäärän "säilytykseen", eli se teki hieman hankaluutta. Kaikesta on kuitenkin selvitty, jopa niistä muutamista aivan hurjista ajokeleistä tänä talvena! 

Nämä kuvat on napattu heti tammikuun alussa kun saimme mitä kauneimman lumimaiseman, Itselläni oli tarkoitus vielä mennä uudestaankin ikuistamaan tätä kaunista talvea, mutta nyt taidan olla autuaan myöhässä, ellei nyt vielä tulisi tälläinen maisema uudelleen! :) 

On ollut aivan mielettömän mukava lenkkeillä, kun lumi on narskunut jalkojen alla, pakkasta on ollut kuten talvella kuuluu olla ja toisinaan myös aurinko on ollut näiden kauniiden päivien ilona. Kyllä on voinut vaan huokailla ihastuksesta, niin ihana kun oli kunnon oikea talvi! <3 
Kun kerran oli oikea talvi, niin oli myös aika hiukan päivittää varusteita! 

Nämä mitä ihanimmat Pomar Puro GORE-TEX kengät ovat olleet kyllä luottokengät tänä talvena! Näillä on tullut tapsuteltua niin paremmassa menossa ( mitä nyt tänä päivänä sellaista on! :D ), mutta eniten näistä on muodostunut ihan jokapäiväiset luottokengät. 

Ehdottomasti plussaa sivussa olevasta vetoketjusta, kengät ovat erittäin helpot pukea jalkaan, ja pitkän varren ansiosta ei ole tarvinnut pelätä että lumi pääsee kenkiin. Pohja on ollut oikein pitävä ja ovat menneet loistavasti niin pakkaskelistä plussa keleihin! Nyt kuitenkin kohti aamutoimia ja aika rutistaa muutama viimeinen työpäivä ennen sitä talvilomaa! 
Iloista lomaa tämän hetken lomailijoille! 


* Yhteistyössä Pomar

4 kommenttia:

 1. Todellakin, mikä ihana talvi! Ihan kuin lapsena. Katsoin tilastoja, kun mietin että kultaako se aika muistot, mutta kyllä ne olivat selkeästi erilaisia talvia ennen. Kun jo lokakuu oli paljon kylmempi ja jouluna talvi oli ollut jo hyvän aikaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri niin, aivan ihana kun talvi oli kunnollinen ja kesti ihan mukavasti! :) Monia ihania talvipäiviä sai viettää!

   Nautitaan vielä näistä kevät talven hetkistä, oma ihanuutensa näissäkin :)

   Poista
 2. Täällä talvi on jo mennyttä, ellei uutta lunta satele. Mutta, talvi oli ihana ja pääsi harrastamaan talvilajeja myös täällä lännessä. Joten, en voi olla kuin tyytyväinen menneestä (toivottvasti) talvesta ja olenkin valmis toivottamaan kevään tervetulleeksi! Ihanaa talvilomaa teille! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, onko siellä jo niin paljon sulanut pois! Kyllä täälläkin päivä päivältä huomattavasti vähenee ja nopeasti kyllä sulaa, mitä jaksaa kyllä aina ihmetellä! :)

   Talvi oli todellakin ihana, ja kuinka siitä nauttikaan kun moista ei ole hetkeen ollut :)

   Kiitos kovasti toivotuksista, kyllä oli niin oikea aika jäädä lomalle! :) <3
   Ihanaa alkavaa viikonloppua! <3

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...