perjantai 19. maaliskuuta 2021

Leppoisasti vierashuoneessa

 


Kuinkahan monta kertaa on ollut ajatuksissa avata tuo vierashuoneen sohva ja kokeilla kuinka mukava siinä on köllötellä?! Voin kertoa että monta! Joskus tälläiset pienet jutut meinaa vaan jäädä. Tässä taannoin kuitenkin otin vihdoin asiakseni tämän, ja kylläpä kannatti! Voi ihanuus, tuossa on aivan loistava ottaa päikkärit tai uppoutua sisustuslehden pariin. Nyt kun tämän tiedän, niin sohva kyllä aukeaa varmasti useammin kuin menneen puolen vuoden aikana! Hih. 




Tämä sohva on siis meillä vierashuoneessa, ja olenkin aikaisemmin kertonut, että huone on malliltaan kohtuu kapea mutta pitkä. 

Nyt kun tämä sohva tuli avattua ja tuossa tuli köllöteltyä, niin mielessä kävi, että myös tv voisi olla kiva seinälle tässä huoneessa, vaikka se ei välttämättä sisustuksellisesti sopisikaan. Mutta olisihan tuossa nyt todella kiva katsella myös sarjoja sekä leffoja mm. Netflixistä!
Nämä on tälläisiä haaveita ja ajatuksia, koska niitähän pitää aina olla! 

Tällä hetkellä seurataan muuten Netflixistä hauskaa Superstore sarjaa, joka on erittäin rentouttavaa katseltavaa vaikka pitkän työpäivän päälle. Leffoja kuitenkin mm. animaatioita katselemme yhdessä paljonkin sieltä, ja miehelle on löytynyt kovastikin omia sarjoja Netflixistä. 

Tiesitkö muuten, että VPN- yhteyden avulla on mahdollista päästä katselemaan myös muuta kuin suomen sarja ja leffa valikoimaa! Katsottavaa todellakin riittää, koska voit katsella vaikkapa Netflix USA:n sarja ja leffavalikoimaa! Iskisikö valinnan vaikeus vallan? :) 




Menneelle talvilomallekin oli suunnitelmissa ottaa aikaa myös rentoutumiselle, eikä ohjelmoida kalenteria liian täyteen. Vaikka tämä ei allekirjoittaneelle aina todellakaan ole niin helppoa, niin onneksi varsinkin iltaisin otettiin aikaa ja avattiin mm. Netflix ja nautittiin loman rauhasta ja hyvistä sarjoista sekä leffoista. Eikä tätä tokikaan sovi unohtaa arkenakaan! 

Tässä sohvalla muuten viihtyy nykyään useammin ja useammin myös meidän toinen karvatassu. ( Päivä ) unet saattaa alkaa tässä sohvalla ja sitten neiti hyppää omaan puuhunsa jatkamaan vielä unia. Tässä on myös ihana siis köllötellä karvatassujen kanssa yhdessä. 

Mukavaa ja leppoisaa perjantaita kaikille! <3

6 kommenttia:

  1. Hei, todella upean näköinen sohva, mistä se on hankittu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon 😊 Tämä onkin yksi pitkäaikainen haave ja niin ihana oli päästä uudessa kodissa toteuttamaan tämä 😊
      Eli tämä on ostettu Vepsäläiseltä, mutta löytyy myös muualta, ja kyseessä on Karup Design Roots vuodesohva. 😊 Värivaihtoehtoja on myös niin rungon kuin patjan osalta paljon 👐

      Poista
  2. Hei! Kiinnostaa mistä huoneen kaikki muutkin huonekalut ja sisustustavarat on löydetty / mitä merkkiä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! :)

      Tuo jakkara on ostettu netistä sisustuskaupasta jota ei ole enää ikävä kyllä. Matto on Mattokympistä, sitä löytyy edelleen. :) Torkkupeitto on Stockmannilta useampi vuosi sitten hankittu. Tyynynpäälliset ovat Marimekon // Annon. Tarjotin on OYOY merkkiä ja Finnodekosta :) Kattovalaisin on Vekeltä.

      Poista
  3. Onko tuo sohva se 140 vai 160 cm

    VastaaPoista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...