sunnuntai 4. huhtikuuta 2021

Haavelistalta

 Tervehdys kaikille huhtikuulle ja mukavaa pääsiäisen aikaa myös! 

Aika kuluu niin nopeaa vauhtia ja ei tässä voi kun yrittää pidellä hatustaan kiinni, että mukana pysyy. Vaikka moni asia nyt maailman tilanteesta johtuen nyt seisoo ja on hiljaista, niin kelloa se ei näytä silti pysäyttävän. Sikäli aika hassua. 
Blogin puolelle on pitänyt tulla päivittelemään kuulumisia jo aikaisemmin, mutta sellaista kunnon aikaa ei ole meinannut kalenterista löytää. No mutta, parempi myöhään kun ei milloinkaan ja täällä siis ollaan! 

Mutta, jospa sitten mennään kuitenkin ajankulusta päivän aiheeseen, eikös?

Nyt kun uudessa kodissa on ehditty asustella reilut puoli vuotta, alkaa pikkuhiljaa silmät näkemään nurkkia hieman eri tavalla kun siinä muuton keskellä // hetki sen jälkeen. 
Kirjoittelin pian muuton jälkeen, että yllättävän hyvin kaikki löysi paikkansa, vaikka siis suurin osa huonekaluista tuli siis uusina tähän kotiin. Toisinaan vieläkin mietin, että ihmeen hyvät ratkaisut tuli tehtyä, vaikka yleisesti itselleni olisi parempi nähdä fyysisesti tavarat paikoillaan, jotta oikea mielikuva välittyy. 
Portaiden alustan säilytys ratkaisu oli ehkä isoin kysymysmerkki, mutta sekin sitten lopulta kuitenkin ratkesi hyvin. 

Edelleen pidän totena, että jopa vasta kuuden asumisvuoden jälkeen löytää parhaimmat ratkaisut. Ainakin vanhan kodin kohdalla tämä piti hyvin paikkaansa.  Tottakai jokainen olemme yksilöitä, mutta jostain muistan tuollaisen keskiarvon lukeneeni. 

Meillä jo useamman vuoden palvellut kiikkutuoli olohuoneesta sai lähteä tori.fi kautta uuteen kotiin ja tilalle luonnollisesti kaivattiin jotakin uutta. Viime sunnuntaina tehtiin pikainen, mutta tehokas huonekalukauppa kierros ja kävimme koeistumassa muutamia vaihtoehtoja. Kummallekaan ei kuitenkaan jäänyt oikein mitään vaihtoehtoa mieleen. 

Pidemmän aikaa mielessä ja sellaisessa "salaisessa haavelistassa" on ollut K-tuoli. Tätäkin tuolia on käyty muutamaankin kertaan koeistumassa ja se on ollut molemmille ( miehelle jopa enemmän! ) kovin mieleinen. Joten tiistaina vielä suuntasimme pikaisesti Vepsäläiselle ja koeistuimme tästä molemmat eri versiot. Ja oi ja voi, onhan se nyt i h a n a! Sopivasti sattui, että ko. tuoli oli Hulluilla Päivillä tarjouksessa, joten tältä osin tuli kevään Hullut Päivätkin korkattua. Nyt edessä on vaan ( piiiiitkä ) odotus, että tuoli kotiutuu. Hyvää kannattaa toki tässä tapauksessa todellakin odottaa! :) 

Yksi toinenkin muutos mielessä olohuoneen osalta muhii, joka voisi tuoda hivenen toimivammaksi olohuonetta. Suuresta muutoksesta ei ole kyse, mutta joskus niillä hyvinkin pienillä muutoksilla voi olla suuri merkitys. Katsotaan päädytäänkö tähän ratkaisuun vielä :) 4 kommenttia:

 1. Hyvää kannattaa odottaa! K-tuoli on kyllä hyvä istua, ystävälläni on tuo samainen tuoli. :) On se ihanaa, kun haaveet välillä toteutuu. <3 Ihanaa viikon alkua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se näin on, vaikka mieli on malttamaton, niin lopussa kiitos seisoo kuitenkin :) Kun muuten en niinkään kesää odota, niin tätä sitten sensijaan :D Hih.

   Mukavaa uutta viikkoa myös sinulle! <3

   Poista
 2. Ihanaa kun saa haavelistalta jonkun ruksattua yli! Näyttää tosi mukavalta tuolilta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, se on ihan totta! :) Ja haaveita pitää aina olla :)

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...