tiistai 27. huhtikuuta 2021

Tervehdys!

 Täällä ollaan! 

Tulikin pidettyä itselle kohtuu harvinainen some tauko, mutta joskus sellaisen vain tarvitsee, ja sitten on taas ilo ja voimia jatkaa tuttuun ja turvalliseen tapaan! :) 

Tässä tauon aikana kevät on edennyt hurjaa vauhtia ja saatiin nauttia jopa uskomattomankin lämpimistä päivistä, ja toki niinkuin joka kevääseen kuuluu, myös takatalvesta! Itse en nykyään takatalvesta jaksa välittää, koska se on kuitenkin joka keväistä ja lumet kyllä sulaa niin nopeasti pois. Mitä sitä siis murehtimaan jos päivä tai kaksi tulee lunta tuutin täydeltä! 

Keväiset päivät innosti jo laittamaan terassia, että parvekettakin kuntoon. Tässä onkin paljon uutta itselle, ja huomaan kyllä että ideoita on ehkä liiaksikin ja sellainen selkeys vielä puuttuu. Mutta aika varmasti näyttää ja opettaa! Oikeastaan ainoa mikä on selvää, niin pieni yrtti kasvimaa halutaan pihaan laittaa. Sen laittamista oikeastaan odotankin ihan innolla! En edelleenkään ole mikään multasormi, mutta kova toivo olisi, että jotakin saataisiin kasvamaan! :) Tästä sitten tulee ilman muuta juttua enemmänkin kun kevät vielä etenee ja päästään hommiin. Osa jutuista on jo hankittuna, ja muutamia vielä puuttuu. Ja eiköhän istutus hommille valita kuitenkin hiukan lämpöisempi päivä kuin mitä viime päivät ovat olleet! 

Instan puolelta bongasin muuten myös ihanan Magnolia vinkin! Ja kun toissa sunnuntaina kurvattiin IKEA:aan hakemaan uutta sohvaa niin nopea pysähdys Rustassa ja sieltä mukaan tarttui aivan ihana Magnolia! Tämä 15€ sijoitus on ollut kyllä enemmän kun mieleinen ja kovasti kukkia odotellen! 
Kukkakaupasta löytyi kevään ensimmäinen leikko hortensia myös ja voi kuinka hurmaavan ihana vaaleanpuna sävynä, yllätys yllätys! :) 
Jaloleinikkejä en myöskään ole raaskinut jättää ( kukka ) kaupan hyllylle, vaan viimeksi eilen ostin ihania pieniä vaaleanpunaisia leinikkejä piristämään sateista vapaapäivää. Jokohan ne olivat viimeiset tälle kautta?

Sellaisia kuulumisia tänne! Ja tosiaan, kuten tuolla yllä mainitsin, meille kotiutui uusi sohva, josta muutama postaus sitten kerroin, että pieniä muutos suunnitelmia on mielessä. Tästäkin siis tulossa juttua pian!

Nyt kuitenkin aika toivotella mukavaa huhtikuun viimeistä viikkoa! Pian on aika ottaa vastaan kevään viimeinen kuukausi, toukokuu! 


2 kommenttia:

 1. Ihania pihasuunnitelmia, yrttimaa kuulostaa aivan huipulta 🌱 Mukavaa viikkoa, toivottavasti sää pian lämpenee ja pääsette pihahommiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä kyllä kovasti odotetaan että päästään laittamaan :) Saa nähdä mitä tulee, mutta toivottavasti jotain nousee :)

   Iloista alkanutta toukokuuta! <3

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...