maanantai 3. toukokuuta 2021

Arki

 Huomenta ja iloista alkanutta uutta viikkoa, sekä tietysti toukokuuta! :) 

Terveisiä täältä arjen keskeltä! Takana viisi työpäivää ja edessä olisi pari vapaata. Eipä lainkaan hassumpi viikon aloitus siis! 
Alkuviikkoon ei ole vielä luvattu ainakaan toistaiseksi sateita, joten vapailla tulee varmasti hypättyä pyörän selkään ainakin! Olen niin innostunut pyöräilystä viime kesänä ( muutaman tauko vuoden jälkeen! ) ja kuinka ihania iltapyöräilyjä kevät auringossa onkaan tehty yhdessä :) Tämäkin niin arkista, mutta niin mukavaa tässä ( korona ) arjen keskellä! 
Korona ei ole ihan hirveästi meidän arkea muuttanut loppujen lopuksi. No toki mies tekee hieman enemmän kotoa käsin töitä kuin aikaisemmin, mutta omalta kohdalta korona ei ole työhommia muuttanut. Joten kohtuu tuttua arkea siltä osin täällä mennään. 

Olen edelleen enemmän kun tyytyväinen päätökseen tehdä 80% työaikaa ( tällä hetkellä ) ja siltä osinkin arki sujuu mukavasti, ja ennen kaikkea on helpottanut arkea ja jaksamista kyllä paljon!  Kyllähän tuota päätöstä ehdin miettiä todella pitkään ennen kun siihen päädyin vuoden 2019 alussa. No... toki joskus on hyvä asioita punnita kunnolla, eikä tehdä liian pikaisia päätöksiä. Mutta tällä hetkellä jos joku vastaavaa miettii, niin täältä ainakin tulee lämmin suositus asialle! Voisin tähän vielä lisätä, että varsinkin vuorotyötä vuosia tehneenä, tämä on helpottanut jaksamista kovasti. 
Ajatus tähän arkiseen postaukseen lähti itseasiassa näistä kuvista. Viime viikolla yksi päivä ennen iltavuoroon lähtöä meidän neidit oli temmeltäneet aamu juoksunsa, ja olivat nukahtaneet niin suloisesti, toinen sohvan selkänojalle ja toinen pelastetun Hortensian viereen lattialle. En vaan voinut olla hakematta kameraa ja ikuistaa tätä ihanaa hetkeä muistoksi.  

Tähän samaan hetkeen tuli itselle niin mukava ja tyytyväinen olo, että loppujen lopuksi jälleen kerran on todettava, että se ihan tavallinen ja turvallinen tuttu arki on aikasta mukavaa. Yhteiset viikonloppu vapaat ja lomat ovat sitten toki mansikoita kakun päälle. 

Ja mikä toki edelleen tuntuu kovin uudelta ja onneliselta meidän arjessa on uusi koti. Harvase päivä jossain kohtaa tulee kovin onnellinen ja tyytyväinen olo, kuinka toimivaksi koti on saatu, ja että meidän unelma toteutui viimein. 

Mikä sinut tekee arjessa onnelliseksi? 

4 kommenttia:

 1. Söpöset kuvat! Hyvältä kuulostaa tehdä 80% työaikaa. Jos olisi mahdollista, tekisin vakituiseen vaikka 60% työaikaa, tai vaihtoehtoisesti kolmen päivän työviikkoa. :) Arvostan vapaata todella paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos! :)

   Tuo hieman lyhennetty työaika on kyllä ollut aivan "lottovoitto" itselle, se on auttanut paljon jaksamisessa sekä arjessa ylipään :)

   Kyllä, se on totta! Kyllä vapaa-aika on niin tärkeää työn rinnalla. Eipä työtä jaksaisi, jos ei olisi vapaa-aikaa ja jotakin ihan muuta hommaa silloin :)

   Aurinkoista viikkoa! :)

   Poista
 2. Kiva nähdä blogissa ihan niitä arkiaskareita myös!💜

  https://jasukuvaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan ihana kuulla! :) <3 Kiitos, mielellään siis jatkossakin tulee väliin ihan tälläisiä arki kuulumisia :)

   Aurinkoista viikkoa! <3

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...