sunnuntai 8. elokuuta 2021

Mielenkiintoinen uusi konsepti

 Oletteko vielä kuulleet uudesta ja mielenkiintoisesta konseptista, jossa kiertotalous kohtaa modernin verkkokaupan, ja tämän upean konseptin nimi on Mjuk

Mjuk on siis toisinsanoen laadukkaiden second hand kalusteiden vaivattomin  markkinapaikka. Sivuilta voit tehdä hyviä ja erilaisiakin löytöjä hyvin pidetyistä huonekaluista aina sisustustavaroihin, omien huonekalujen myymistä unohtamatta! 

Itselleni tämä uusi konsepti ja sivusto vaikutti heti mielenkiintoiselta, ja asiaan oli ihan pakko tutustua enemmänkin heti, ja illalla tartuin vielä uudestaan asiaan ja syvennyin ihan kunnolla. Se tunne, kun johonkin jää koukkuun ja "katson vielä yhden jutun..." Ja vielä kun tähän yhdistää alkavan syksyn ja sisustuskärpäsen, niin... 

Tykkään siitä, että jokainen myytävä tuote on ensin tarkistettu Mjukin tiimin toimesta, ja kalusteille on annettu samalla kuntoluokitus. Kun ostat tuotteen Mjukin kautta, voit olla varma sen laadusta. Mahdolliset pienet käytönjäljet on ilmoitettu selvästi myytävän tuotteen kohdalla. Huonokuntoisia tuotteita ei oteta myyntiin. Kalusteet myös siistitään ennen myyntiin laittoa, ja tämän jälkeen ne kuvataan myyntiin. Joustavuutta tuo se, että kalusteet voi itse noutaa Mjukin varastolta, tai sitten jos asut kauempana tai et pääse muuten itse noutamaan, niin kalusteet toimitetaan sinulle kotiin! 

Sivuilla pääsee myös asettamaan hakuvahdin, mikä on itselle nykyään tärkeä pointti! Eli jos etsit jotain tiettyä huonekalua tai brändiä kuten Artek, Isku, Interface, Hay, mutta sitä ei juuri nyt ole listalla, niin ei kun hakuvahti tallennukseen ja odottamaan josko haluamasi tuote tai brändi tulisi myyntiin! Tähänkin pätee nimittäin tuttu sanonta: toisen romu on toisen aarre! 

Entäs sitten se huonekalujen myyminen Mjukin kautta? Mjuk hoitaa puolestasi kaiken logistisista järjestelyistä tuotteiden pesuun ja markkinointiin. Eli jos huonekalujen myyminen on siihen liittyvien tavanomaisine vaivoineen itsellesi kynnus kysymys, niin tässä on aivan loistava ratkaisu ongelmaan! Vaivatonta ja riskitöntä! 

Kannattaa ehdottomasti tutustua tähän loistavaan ja uuteen palveluun, aarre voi löytyä juuri tätä kautta :) 4 kommenttia:

 1. Kiitos vinkistä! Täytyykin ottaa selvää, pari huonekalua oiskin just etsinnässä....!🤍

  https://jasukuvaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kestä, mukava kuulla jos tästä oli iloa :) Tosi mielenkiintoinen sivusto kyseessä :)

   Mukavaa sunnuntaita! <3

   Poista
 2. Kiitos esittelystä! Aluksi suhtauduin (myönnetään) epäluuloisesti, mutta SITTEN kun avasin sivut ja selasin hetken, olin ihastunut! Löysin heti pari ihanaa huonekalua, jotka voisin vaikka ostaa... Koukkuun tähän jää! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kestä, mukava jos tästä oli iloa :)

   Siellä taisi käydä sama siis kun itselle, että jäi todellakin koukkuun kurkkimaan sivuja, näin voi joskus käydä :D

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...