perjantai 26. marraskuuta 2021

DIY- Unikko pannunaluset + tulossa pian

 


Instagramissa on syksyn mittaan näkynyt ihania kuvia korkki pannunalusista, joita on hieman tuunattu milläpä muullakaan kuin ihanalla Unikko kuosilla mm. 

Itse ihastuin tähän ideaan upean @tiia_diy tilillä, eikä tämä ole ollenkaan ainoa mahtava idea joka tällä tilillä on nähty! Kannattaa ehdottomasti kurkata! :) 

Ostin aluset jo hyvä tovi sitten, mutta toteutus antoi kuitenkin odotuttaa itseään hieman. Ja sittenhän siinä kävinkin niin, että kaikkia muitakin ideoita alkoi tupsahdella, ja oli se tunne kun ei tiennyt mitä tekisi, koska oli halu aloittaa kaikkia :D Eikä ollut eka kerta...

No mutta, sitten asiaan. 

Piirsin leivinpaperin päälle Unikon ja leikkasin sen muotiksi. Sitten vaan ( musta ) tussi käteen ja ääriviivoja piirtelemään ja värittelemään. Ja valmista tuli. Nopeaa ja helppoa ja ainakin itselle tosi mieluista. Koska itsehän en voi aloittaa mitään liian pikkutarkkuutta vaativaa hommaa, koska sitten ne tuppaa jäämään kesken. 

Tässä muuten vaikka vinkkiä myös pukinkonttiin! :) 

Marraskuu alkaa vedellä viimeisiään, ja joulu lähenee niin nopeasti. Tällä viikolla saatiin täällä etelässäkin kokea j o p a yksi ihana luminen päivä, mutta niinpä seuraavan päivän sateet vei lumet vaikka sitä ihan mukavasti ehti tulla. Joten seuraavia lumisateita innolla odotellessa!

Mutta mitäpä se lähenevä joulu sitten täällä blogin puolella tietää?! Vanhat lukijat ehkä osaavatkin odotella, nimittäin joulukalenteri tulee myös tänä vuonna! Olen itsekin ihan innoissani tästä, onhan tämäkin ollut jo monen monen vuoden perinne. 

Tänä(kin) vuonna mennään adventtikalenteri periaatteella, eli joka adventtisunnuntai aukeaa luukku, ja sieltä löytyy mukava arvonta :) Muuten koetan parhaan mukaan ehtiä laittelemaan jouluisia juttuja muille joulukuun päiville myös. 

Kannattaa olla kuulolla, sunnuntaina aukeaa ihana ensimmäinen luukku! <3
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...