keskiviikko 17. marraskuuta 2021

Marraskuu on lopulta aika kiva

 


Postaus aiheesta "marraskuu" on ollut mielessäni tässä useana päivänä, ja nyt päätin että kirjoitetaampa aiheesta blogin puolelle ajatuksia. 

Vaikka rakastan syksyä ylikaiken, ja se on lempi vuodenaikani ehdottomasti, niin täytyy myöntää, että marraskuu ei kuitenkaan ole lukeutunut siihen kaikista kivoimpaan aikaan syksystä. Siihen samaan ihanaan aikaan mitä syys ja lokakuu on väri loistoineen. 

Tänä vuonna kuitenkin kaikki on toisin. Enkä näin ykskaks osaa edes sanoa syytä. Marraskuu on näyttäytynyt ihan erilaisten lasien läpi itselleni. Lieneekö siihen syynä, kun marraskuu on alkanut yllättävän kauniina ja aurinkokin on ehtinyt näyttäytyä useampana päivänä, ainakin täällä etelässä. Eikä siis ole ollut pelkkää pimeyttä ja sadetta. Myös kirpsakat pakkasaamut ovat olleet mitä kauneimpia, siis oikeasti ihan todella kauniita. Kumpa joku aamu pääsisin vielä kameran kanssa ikuistamaan sellaisen hetken! 

Marraskuussa on myös niin ihana tunnelmoida tulevaa joulua. Itse joulunpyhät ja joulukuukin vilahtaa aina niin nopeaa ohitse, että marraskuu on mitä parhain aika alkaa suunnittelemaan kaikkea jouluun liittyvää ja muutenkin vaan tunnelmoida kynttilän valossa ja aloittaa glögi kausi! 

Mitä ihaninta on myös uppoutua selailemaan erilaisia ideoita jouluun ja kurkkasinkin mm. Coop.dk ja DanskeAnmeldelser sivustolle. Vaikka itsellä ei ( vielä ) ole mitään suurta matkakuumetta tullut vallitsevan tilanteen vuoksi, niin näin joulun alla kyllä muutama pitkäaikainen haave nousee hieman vahvemmin pintaan kuten kokea Tanskan joulu tunnelmaa! Voi, se olisi varmasti niin oma juttuni! Kaikki kuitenkin aikanaan, ja tällekin varmasti on aikansa! 

Sellaisia ajatuksia marraskuusta tällä erää. Ei ei lainkaan hassumpi aika. Voi olla, että jos kovin synkäksi ja sateiseksi vetää, niin tämä tunne voi hieman kadota, mutta iloitaan tästä juuri nyt kun on hyvä näin :) 


Iloista viikon jatkoa! :) 

2 kommenttia:

  1. Itse tykkään marraskuusta jo senkin vuoksi että silloin alkaa pikkuhiljaa jouluiset ajatukset pyörimään mielessä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olet ihan oikeassa, se on aivan totta :) Nyt juuri on paras aika tunnelmoida ja nauttia tästä ajasta. Joulunpyhät menee niin nopeasti itsessään ohitse. Nyt on aika tunnelmoida :)

      Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...